BellaSofi | Greenreality

BellaSofi

Kauneushoitola Kauppakadulla

Liittynyt kumppaniksi: 8.5.2020
Tavoitteet 8.5.2020 - :
- Käyttöön otettaisiin mahdollisimman ympäristöystävälliset pesu- ja puhdistusaineet. 
- Käyttöön otetaan käyntikortit, jotka ovat valmistettu uusiomateriaaleista. 

BellaSofi

BellaSofi

Ympäristöystävällinen kauneushoitola

BellaSofi on Lappeenrannan keskustassa Kauppakadulla sijaitseva kauneushoitola. BellaSofista saat kaikki alan palvelut saman katon alta. Tarvitset sitten täydennystä ihonhoitotuotteisiin, pikavirkistystä tai kokonaisvaltaista hoitoa päästä varpaisiin!

Greenreality-kumppanina BellaSofissa tehostetaan ympäristöystävällisyyttä siivouksessa ottamalla käyttöön mahdollisimman ympäristöystävälliset pesu- ja puhdistusaineet. Lisäksi BellaSofissa investoidaan uusiomateriaalista valmistettuihin käyntikortteihin.

Tavoitteet valmiina ja lajittelua lisätty

BellaSofin Greenreality-kumppanuus on tuottanut hienosti tuloksia, sillä yritykselle asetetut tavoitteet ovat jo käytännössä saavutettu! Uusiomateriaaleista valmistetut käyntikortit tilattiin jo heti kumppanuuden alussa ja puhdistusaineissa on siirrytty ympäristömerkittyihin tuotteisiin. Koronavuosi toi kuitenkin pieniä vaikeuksia ympäristöystävällisten desinfiointiaineiden hankkimisessa, sillä tuotteen toimintavarmuus täytyy olla kunnossa. Varsinaisten tavoitteiden lisäksi BellaSofissa on kumppanuuden aikana hankittu liikkeelle uusi lajittelupiste ja sen myötä lajitellaan jatkossa myös muovit ja pahvit.  

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.