Fysio-Eskola | Greenreality

Fysio-Eskola

Fysio-Eskola

Fysioterapiapalveluja Valtakadulla

Fysio-Eskola on Lappeenrannassa toimiva fysioterapiapalveluja tarjoava yritys. Yrityksellä on KunnonKauppa -terveystuotteiden kivijalkamyymälä, jossa on myös kosmetologin hoidot. Fysioterapia- ja hierontapalveluiden lisäksi on erikoishoitoja: mm. akupunktio, asentohuimauksen hoito, lantionpohjan fysioterapia, Testi- ja JalkaKlinikka/tukipohjalliset ja eril. kipuhoidot.  Vastaanotto on myös naprapaatilla ja jalkojenhoitajalla. Asiakkaita on paljon myös monipuolisilla aktivoivan fysioterapian ryhmätunneilla.

Fysio-Eskola sitoutuu Greenreality-kumppanina vähentämään kertakäyttötuotteiden määrää sekä toimistopaperin käyttöä tilanteissa, joissa se on mahdollista. Fysio-Eskola lupaa myös parantaa ja monipuolistaa jätteiden lajittelua ohjaamalla henkilökuntaa ja asiakkaita.

Lajittelu parantunut ja paperin määrä vähentynyt

Fysio-Eskolassa on lähes puolen vuoden kumppanuuden aikana vähennetty onnistuneesti toimistopaperin määrää ja siihen kiinnitetään selvästi aikaisempaa enemmän huomiota. Esimerkiksi paperisissa mainoksissa käytetään harkintaa, jotta niitä voitaisiin käyttää uudelleen. Myös jätteiden kierrätystä on parannettu ja henkilökunnan keskuudessa lajitellaankin nyt muovit, pahvit, paperi, metalli ja lasi.

”Minun mielestäni kumppanuus on hyvä juttu. Tavoitteet ohjaavat toimintaa ja ilmastoasiat ovat edelleen paljon esillä. Suosittelen muillekin yrittäjille, sillä moni yritys voi saada pienillä teoilla paljon asioita aikaan. Tavoitteet konkretisoivat toimintaa, sillä asiat jäävät usein puheen asteelle, vaikka mielipide olisi ympäristöasioiden kannalla.”

-Maria Hurskainen, Fysio-Eskola

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.