Karelia Lines Oy | Greenreality

Karelia Lines Oy

Karelia Lines Oy

Matkailupalveluja Saimaalla

Karelia Lines tarjoaa rentouttavia risteilyjä Saimaalla avaralla ja valoisalla sisävesialuksellaan M/S Camillalla. 350-paikkaiselta laivalta löytyy 180-paikkainen á la carte ravintola, näköalabaari sekä suuri aurinkokansi.

Greenreality-kumppanina Karelia Lines aikoo vähentää biojätteen määrää ja panostaa muovijätteen tarkempaan erittelyyn. Karelia-Lines on myös sitoutunut kierrättämään käyttökelpoisia tavaroita järjestämällä henkilökunnalle kirpputorin. Lisäksi Karelia-Lines osallistuu energian ja veden säästöön liittyviin koulutuksiin. Polttoaineen kulutus laitetaan seurantaan, ja koulutetaan tarvittaessa henkilökuntaa taloudellisempaan ajotapaan.

Ruokahävikkiä vähennetty ja kirpputori järjestetty

Karelia Lines on toteuttanut Greenreality-kumppanuutensa aikana monia ympäristöä säästäviä tekoja. Sitoumuksen myötä yrityksen biojätteen määrää on onnistuttu vähentämään ja muovin tarkempaan erittelyyn on panostettu. Ruokahävikkiä on torjuttu myös ottamalla asia huomioon ruokalistojen suunnittelussa. Henkilökunnalle on järjestetty kirpputori käyttökelpoisten tavaroiden kierrättämiseksi.

Vielä toteuttamatta oleva tavoite osallistumisesta energian ja veden säästämiseen liittyviin koulutuksiin on näillä näkymin toteutumassa syksyllä. Tavoitteiden lisäksi Karelia Lines on vähentänyt energiankulutusta siirtymällä energiatehokkaampiin lamppuihin.

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.