Pyöröpuikko | Greenreality

Pyöröpuikko

Pyöröpuikko

Lankapuoti puiston reunalla

Käsityöliike Pyöröpuikko on Lappeenrannassa puiston reunalla sijaitseva lankapuoti, jonne voi tulla ostoksille, viettämään aikaa istuskellen, nauttia kupin kuumaa kahvia ja inspiroitua kaikista ihanista väreistä ja langoista. Pyöröpuikosta löydät monipuolisen lankavalikoiman ja yritys järjestää myös käsityöiltoja.

Greenreality-kumppanina Pyöröpuikossa pakataan verkkokaupan tuotteet luontoa säästäen kierrätysmateriaaleihin. Yritys pyrkii vähentämään paperin määrää ja uusiokäyttämään tulostuspapereita esimerkiksi muistilappuina. Jätteen määrää yritetään vähentää muutoinkin, esimerkiksi uusiokäyttämällä lankavalmistajien pakkausmateriaaleja.

Parannus pakkausmateriaaleihin ja uusiokäyttöön hyvässä vauhdissa

Lähes viisi kuukautta kestäneen kumppanuuden aikana Pyöröpuikossa on tehty parannuksia erityisesti pakkausmateriaaleihin ja uusiokäyttöön liittyen. Verkkokaupan tilauksissa käytetään nykyään kierrätysmateriaaleista valmistettuja pakkauksia ja muovipussit, joissa langat saapuvat yritykselle, käytetään uudelleen. Näiden pussien lisäksi asiakkaille on tarjolla paperipusseja. Pakkausmateriaalien lisäksi kaikki ei-arkaluonteiset tulostuspaperit käytetään uudelleen muistilappuina.

Varsinaisten Greenreality-kumppanuuden tuomien tavoitteiden lisäksi Pyöröpuikossa on aloitettu kaikkien syntyvien jätejakeiden kierrättäminen. Lisäksi kun yrityksessä tarvittiin lisää hyllytilaa, päätettiin sitä hankkia kirpputorilta käytettynä uuden sijasta.

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.