Teerenpeli | Greenreality

Teerenpeli

Ravintola Kauppakadulla

Liittynyt kumppaniksi: 16.3.2020
Tavoitteet 16.3.2020 -:
- Asetetaan tavoitteeksi paperiton toimisto.  
- Seurataan sekajätteen määrää ja tehostetaan lajittelua. 
- Viestitään aktiivisesti asiakkaille kasvis- ja kalaruokien positiivisista ympäristövaikutuksista. 

Teerenpeli

Teerenpeli

Tehokkaampaa jätteiden lajittelua ja viestintää asiakkaille

Teerenpeli on Lappeenrannan Kauppakadulla sijaitseva ravintola. Teerenpelin ravintoloissa nautitaan oman panimon ja tislaamon tuotteita, seurustellaan ja viihdytään. TeerenDeli -listalta löytyvät herkut vievät isommankin nälän, ja keittiö on auki pilkkuun asti!

Teerenpelin tavoitteet Greenreality-kumppanina liittyvät jätteiden syntyyn, kierrättämiseen ja asiakkaille viestintään. Teerenpelin tavoitteena on paperiton toimisto, johon pyritään paperin kulutuksen seuraamisella sekä mahdollisimman vähäisellä ja tehokkaalla kopioimisella. Syntyvän sekajätteen määrää seurataan, ja pyritään vähentämään sitä tehostamalla jätejakeiden kierrätystä. Asiakkaille viestitään aktiivisesti kasvis- ja kalaruokien positiivisista ympäristövaikutuksista.

Jätteiden lajittelua parannettu ja paperi vähentynyt

Teerenpelin Greenreality-kumppanuus on tähän mennessä sujunut hienosti, sillä suurin osa tavoitteista on jo toteutunut. Teerenpelissä jätejakeiden lajittelua on tehostettu uusilla jäteastioilla, joiden ansiosta nykyään myös lasit ja metallit lajitellaan erikseen. 

Paperin tarve toimistossa ja ravintolassa on vähentynyt noin puolella etäpalavereiden sekä lisääntyneen sähköisen kanssakäymisen myötä, joten näin on päästy lähemmäs paperitonta toimistoa. Viimeisen tavoitteen viestintää asiakkaille on jo paljon tehty, mutta Teerenpelissä tullaan kiinnittämään huomiota tähän jatkossa vielä enemmän. Tavoitteiden lisäksi Teerenpelissä suositaan voimakkaasti paikallisia tuotteita ja raaka-aineita.

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.