Toivon ikkuna maailmalle | Greenreality

Toivon ikkuna maailmalle

Toivon ikkuna maailmalle

Viiden seurakunnan lähetyskauppa/-kahvila

Toivon ikkuna maailmalle on viiden seurakunnan yhteinen lähetyskauppa/-kahvila. Kaupassa myydään seurakuntien vapaaehtoisten tekemiä käsitöitä, reilun kaupan elintarvikkeita, Lehmus Roasteryn paahtamaa lähetyskahvia, Tea house of wehmaisin -irtoteetä, omia maailma-koruja sekä paljon muuta. Kaikki kaupan tuotto menee seurakuntien nimikkolähettien ja –kohteiden hyväksi.

Toivon ikkuna maailmalle pyrkii Greeenreality-kumppanina parantamaan yrityksen ympäristöystävällisyyttä parantamalla ja tarkentamalla jätteiden lajittelua. Yritys korostaa tulevaisuudessa enemmän ympäristöprioriteetteja hankinnoissaan, kuten tuotteissa ja yrityksen käyttötavaroissa. Lisäksi Toivon ikkuna maailmalle viestii aktiivisesti asiakkailleen ympäristökysymyksistä korostamalla esimerkiksi reilun kaupan tuotantoa ja lähituotantoa tuotteissaan.

Tehostusta jätteiden käsittelyyn ja asiakkaille viestintään

Jo kahden kuukauden kumppanuuden jälkeen Toivon ikkuna maailmalle on saanut hienosti tavoitteiden toteuttamisen käyntiin. Jätteiden lajittelua on tehostettu uusilla jäteastioilla, jätepisteitä on lisätty ja jäteastioita varten on hankittu lajittelutarrat kierrättämisen helpottamiseksi. Kahvilan vapaaehtoistyöntekijöille on pidetty koulutus jätteiden lajitteluun liittyen.

Ympäristöasioista ja Greenreality-kumppanuudesta on viestitty aktiivisesti asiakkaille, henkilökunnalle ja muille seurakuntayhtymän tahoille. Näin vihreät arvot saavat enemmän näkyvyyttä yrityksessä ja sen ulkopuolella.

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.