Kosteikkopyöräily ja lintutornin avajaiset Nisosen kosteikolla 12.6.2021 | Greenreality

08.06.2021

Kosteikkopyöräily ja lintutornin avajaiset Nisosen kosteikolla 12.6.2021

Pyöräilyä, kosteikkoneuvontaa ja luonnon monimuotoisuutta tarjolla Nisosen kosteikolla Taipalsaaren Peltoissa, Taipalsaarella lauantaina 12.6.2021 klo 11-15.

 

Pien-Saimaan kosteikoille on rakennettu lintutorneja ja laavuja. Viimeisin on rakennettu talkoilla Nisosen kosteikolle Taipalsaaren Peltoissa. Päivän ohjelmassa on reippaan pyöräilyn ohessa tutustumista kosteikkoon ja lintutorniin. Tarjolla on myös neuvontaa kosteikon hoidosta. Ja tietysti kahvia ja pullaa sekä makkaranpaistoa.  

Retki lähtee polkupyörillä Taipalsaaren kirkonkylältä klo 11. Taipalsaaren kunnanjohtaja Kari Kuuramaa johtaa joukkoa. Matkaa kirkonkylältä kosteikolle on noin 13 km suuntaansa.

Nisosen kosteikon osoite on Suolahdentie 231. Paikalle voi tulla myös autolla. Paikoitusta on rajatusti, joten suosittelemme kimppakyytejä. Paikoitus Suolahdentien varteen.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille.

Tilaisuuden järjestävät Lappeenrannan kaupungin Greenreality-palvelut ja PISARA+ hanke sekä Taipalsaaren maamiesseura ja Leväsen seudun kyläyhdistys. Tilaisuus Lappeenrannan kaupungin Green Leaf 2021 vuoden tapahtuma.

Tulethan terveenä ja muistathan edelleen turvavälit ja käsihygienian, kiitos.

Tervetuloa!

 

Lisätietoja:

Raija Aura, 040 5843 278, raija.aura@lappeenranta.fi
Simo Sihvo, 040 6473 389, simo.sihvo@lappeenranta.fi

 

 

 

 

 

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.