Enerity Solutions – vihreitä arvoja, vihreitä ratkaisuja | Greenreality

Enerity Solutions – vihreitä arvoja, vihreitä ratkaisuja

Olemme korkeatasoinen ja asiantunteva energia-alan ohjelmistotalo. Enerity™-tuoteperheemme on tarkoitettu energiayhtiöiden liiketoiminnan strategiseen kehittämiseen, tehostamiseen ja hallintaan. Yli 50 prosenttia Suomessa tehtävästä sähkönmyynnin volyymista tapahtuu Enerity™ Sähkökauppa -ratkaisua hyödyntäen.

Sähköntuotanto keskittyy yhä enemmän puhtaita ja uusiutuvia energiamuotoja hyödyntäviin tuotantotapoihin. Ratkaisujemme avulla energiayhtiöt voivat suunnata asiakkailleen tarjoamaansa sähkönmyyntiä näihin ekologisempiin sähkötuotteisiin. Asiakkaita voidaan kannustaa käyttämään energiaa tasaisemmin sekä aikoina, jolloin on vähemmän muuta energiankulutusta. Näin käyttöä saadaan ohjattua ympäristöystävällisempään ja energiatehokkaampaan suuntaan.  

Sen lisäksi, että osa tuotteista ja palveluista tukee energiansäästöä sekä vihreitä arvoja​, ympäristönäkökohdat pyritään huomioimaan yhtiön omassa toiminnassa. Esimerkiksi työhön liittyvät matkat kuljetaan mahdollisuuksien mukaan julkisilla kulkuneuvoilla ja paperin-, sähkön- sekä vedenkäytössä ollaan mahdollisimman säästäväisiä. Yhtiön strategiaan kuuluvaa ympäristöpolitiikkaa ja siihen kuuluvia operatiivisia toimenpiteitä tarkastellaan vuosittain.

www.enerity.com

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.