Sähkö- ja hybriditeknologiaa vihreämpään tulevaisuuteen | Greenreality

Sähkö- ja hybriditeknologiaa vihreämpään tulevaisuuteen

Visedo Oy on suomalainen työkoneiden ja raskaiden hyötyajoneuvojen, kuten bussien, kuorma-autojen ja laivojen sähköisiin voimalinjoihin sekä niiden komponentteihin erikoistunut korkean teknologian yritys. Voimalinjat sopivat sekä hybridijärjestelmiin että täysin sähköisiin järjestelmiin tehoalueella 30 -2000 kW. Tuotteet on suunniteltu kestämään vaativissa toimintaympäristöissä. Ne käyttävät uusinta teknologiaa, joka perustuu Visedon omiin patentteihin ja jatkuvaan tuotekehitykseen.

Visedo on rankattu Suomen 20 parhaan kasvuyrityksen joukkoon ja valittu kansainväliselle sadan seuratuimman cleantec-yrityksen listalle.

Visedo on rankattu useasti Suomen 20 parhaan kasvuyrityksen joukkoon ja valittu kansainväliselle sadan seuratuimman cleantec-yrityksen listalle. Yritys on kasvanut ja kansainvälistynyt nopeasti haastavilla markkinoilla.  

Tuotteiden avulla asiakkaat saavat rakennettua tehokkaampia sähköisiä järjestelmiä, jotka täyttävät jatkuvasti tiukentuvat ympäristövaatimukset ja tuottavat merkittäviä polttoainesäästöjä.

Yrityksen pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Lappeenrannassa. Laivasovelluksiin erikoistunut tytäryhtiö Visedo Netherlands sijaitsee Hollannissa. Visedolla on lisäksi useita myyntiyhteistyökumppaneita Euroopassa ja Aasiassa.

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.