Assi Group | Greenreality

Koteja ja toimitiloja energiatehokkaalla elinkaarella

Assi Group Oy

Assi Group

Assi Group Oy

Kestäviä ratkaisuja kiinteistöjen kehittämisessä

Assi Group Oy on yksityinen lappeenrantalainen kiinteistöalan yritys, joka kehittää kiinteistöjä omaan omistukseensa ja vuokraa niistä yrityksille toimitiloja ja yksityisille asukkaille kerrostalokoteja. Toimistoja ja liiketiloja tarjoamme parhailla paikoilla Lappeenrannan keskustassa. Vuokra-asuntomme sijaitsevat Lappeenrannan lisäksi Lahdessa, Mikkelissä, Kuopiossa ja Tallinnassa.

Vapaudenaukion 9000 m2 toimistotalo ja Wilhunkulman liiketalo tarjoavat ensiluokkaiset tilat yli 50 yrityksen toiminnalle Lappeenrannan ydinkeskustassa. Vapaudenaukiolta löytyy nykyaikaisilla ominaisuuksilla varustettua ja muuntojoustavaa toimistoa yhden hengen tarpeista yli 100 työntekijän yrityksiin. Suosittu Vapaudenaukio laajenee entisestään, kun Vapaudenaukio 3 toimistotalo valmistuu vuoden 2019 loppuun mennessä. Wilhunkulman liiketalon sijainti kävelykadulla tarjoaa tiloja ravintola-, kauppa- ja palveluyrityksille. Teolliseen toimintaan meiltä löytyy tilaa ja tonttia valtatie 6:n varresta Muukonkankaan teollisuuskeskittymästä.

Vapaudenaukion toimistotalot on sertifioitu LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) vihreiden kiinteistöjen sertifiointijärjestelmän Gold-tasolle ensimmäisenä Lappeenrannassa. Sertifikaatin kriteereihin kuuluu mm. energiankulutuksen vähentäminen, tehokas vedenkäyttö, hiilidioksidipäästöjen vähentäminen, sisäilman laadun parannus ja kohteen sijainti. Vapaudenaukiolla on panostettu erityisesti sisäolosuhteiden hallintaan ja työmatkapyöräilyn tukemiseen.

Uusia toimi- ja liiketiloja on tulossa myös Armilanlinnan arvokiinteistön kortteliin aivan rautatieaseman viereen. Arkkitehtuurisesti ja historiallisesti arvokas koulukiinteistö on saamassa kauttamme uuden tulevaisuuden ja käyttötarkoituksen. Rakennuksen kehittämisessä paneudumme huolella historiaa huokuvan funkkistalon henkeen tinkimättä nykytekniikan tuomasta mukavuudesta. Armilanlinnan toimitilat valmistuvat elokuun 2019 loppuun mennessä.

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.