Easy EV Laturi | Greenreality

Kattava latausinfra sähköiselle liikenteelle vie askeleen lähemmäs hiilineutraalia tulevaisuutta.

Easy EV Laturi

Easy EV Laturi

Easy EV Laturi

Sähköisen liikenteen rakentaja

PARHAAT RATKAISUT TUOTTEISTETAAN JA KAUPALLISTETAAN

Easy EV Laturi edistää vähähiilistä elämäntapaa tuomalla kaikkiin sähköajoneuvoihin sopivat latausratkaisut ja -palvelut sekä yritysten että kuluttajien saataville. Yhtiö on kiinalaisten Teison EV Charging -tuotteiden virallinen jälleenmyyjä Suomessa.

– Haluamme tarjota parhaat sähköautojen lataustuotteet Suomen markkinoille ja tehdä Teisonista ykkösvalinnan sähköautojen käyttäjille Suomessa, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Xing Shi.

Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat kannettavat laturit, latauskaapelit, seinälaatikot sekä kattavat sähköautojen latausasemat. Alueelliset kumppanit eri puolilla Suomea auttavat asiakkaita löytämään jokaiseen tarpeeseen sopivat tuotteet sekä palvelut.

Yritys laajentaa myyntiverkostoaan nopeasti sekä kestävästi myös muissa Pohjoismaissa kasvaakseen Teisonin tuotteiden skandinaaviseksi jakelukeskukseksi. Tarkoituksena on rakentaa Pohjoismaihin kattava sähköisen liikenteen latausinfrastruktuuri ja näin nopeuttaa kuluttajien sekä julkisen sektorin siirtymistä sähköiseen liikenteeseen.

– Sähköajoneuvojen suosio on erittäin tärkeä askel kohti hiilineutraalia tulevaisuutta globaalissa mittakaavassa. Parantamalla ja laajentamalla latausinfrastruktuuria voimme vaikuttaa suoraan ihmisten ajattelumalleihin sekä kulutuskäyttäytymiseen.

Emoyhtiö Teison investoi latausteknologian tutkimukseen ja kehitykseen jatkuvasti ja panostaa korkeaan laadunvalvontaan, turvallisuuteen sekä räätälöityyn palveluun.

– Alan johtava suunnittelu, tuotanto ja laadunvalvonta takaavat, että tuotteemme edustavat uusinta tekniikkaa, ovat vakaita ja helppokäyttöisiä sekä kohtuuhintaisia, sanoo Xing Shi.

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.