Elektroway

Sähköalan positiivinen häirikkö

RUOKOLAHTELAINEN ELEKTROWAY OY ON SÄHKÖALAN MONIOTTELIJA, JOKA PANOSTAA TODEN TEOLLA AURINKOSÄHKÖRATKAISUIHIN.

Dynaaminen, nuorekas ja perinteitä rikkova yritys on kovassa nousukiidossa. Elektroway tähtää alan edelläkävijäksi energiaa säästävissä ja uusiutuvaa energiaa käyttävissä ratkaisuissa.

Yrityksellä on aurinkosähköjärjestelmille oma maahantuonti. Lisäksi yritys tarjoaa erilaisia sähköurakointiin liittyviä palveluja sekä taloautomaatioratkaisuja. Saman katon alta saa aurinkopaneelit, lämpöpumput, sähkö- ja valaistussuunnitelmat sekä esimerkiksi kodin automaatiojärjestelmän – vieläpä asennuksineen.

Monipuolinen palvelutarjonta on yksi yrityksen kilpailuvalteista. Yhteistä palveluille on kestävän kehityksen mukainen ajattelu, mikä on huomioitu yrityksen toiminnassa kautta linjan.

– Käytämme uusinta saatavilla olevaa teknologiaa, mikä säästää energiaa. Otamme selvää käyttämiemme tuotteiden taustoista, ja tuomme faktat näkyviin aina asiakkaalle asti. Suosimme tuotteita, jotka on tuotettu uusiutuvalla energialla, sanoo yrityksen operatiivinen johtaja Riikka Mehiläinen.

Elektroway vannoo asiakaslähtöisyyden sekä taloudellisen ja tehokkaan palveluketjun nimeen. Asiakas saa vain parasta, ja vähän enemmänkin.

– Käytämme enemmän aikaa selvitystyöhön, jotta asiakas saa parhaan mahdollisen, aikaa kestävän ratkaisun. Myös viimeistely on täyden kympin työtä.

Elektroway Oy on sähköurakointiin, -suunnitteluun ja -asennuspalveluihin sekä älykkäisiin energiaratkaisuihin ja taloautomaatioon erikoistunut yritys. Yritys palvelee yksityisasiakkaita, yrityksiä, taloyhtiöitä, yhteisöjä sekä kaupunkeja ja kuntia. Toiminta-alueena on koko Etelä-Karjala seutukuntineen sekä Savonlinna.

Elektroway