Enerity Solutions | Greenreality

Energiatehokkuuden lisääminen on paras tapa pienentää hiilijalanjälkeä.

Enerity Solutions Oy

Enerity Solutions

Enerity Solutions Oy

Energiankäytön seuranta ohjaa vihreämpään suuntaan

Enerity™-ratkaisujen tuottama informaatio ohjaa sekä yrityksiä että kuluttajia muuttamaan kulutustottumuksiaan energiatehokkaampaan suuntaan

Enerity™-ratkaisut ovat tarkoitettu energiayhtiöiden liiketoiminnan strategiseen kehittämiseen, tehostamiseen ja hallintaan. Olemme Suomen markkinajohtajia sähkön myynti- ja siirtotuotteiden hinnoitteluun liittyvissä ohjelmistoratkaisuissa.  Muita ratkaisujamme käyttävät muun muassa energia-alan kattojärjestöt.

Kuluttajat ja energiayhtiöiden asiakkaat saavat parempaa ja tarkempaa tietoa hinnoista sekä kulutuksesta.  Web-pohjaisten online- ja raportointipalvelutuotteiden avulla asiakkaat voivat seurata energiankulutustaan ja -hintaa jopa tunnin tarkkuudella. Energiatehokkuuden lisääminen on paras tapa pienentää hiilijalanjälkeä. Kulutus- ja hintatietojen seuraaminen kannustaa niin yrityksiä kuin kuluttajiakin muuttamaan kulutustottumuksiaan energiatehokkaampaan suuntaan.

Olemme sitoutuneet vihreisiin arvoihin omassa työympäristössä. Pyrimme muun muassa pieneen hiilijalanjälkeen työmatkustuksessa sekä täysin paperittomaan toimistoon.