Enerity Solutions | Greenreality

Energiatehokkuuden lisääminen on paras tapa pienentää hiilijalanjälkeä.

Enerity Solutions Oy

Enerity Solutions

Enerity Solutions Oy

Energiankäytön seuranta ohjaa vihreämpään suuntaan

Enerity™-ratkaisujen tuottama informaatio ohjaa sekä yrityksiä että kuluttajia muuttamaan kulutustottumuksiaan energiatehokkaampaan suuntaan

Enerity™-ratkaisut ovat tarkoitettu energiayhtiöiden liiketoiminnan strategiseen kehittämiseen, tehostamiseen ja hallintaan. Olemme Suomen markkinajohtajia sähkön myynti- ja siirtotuotteiden hinnoitteluun liittyvissä ohjelmistoratkaisuissa.  Muita ratkaisujamme käyttävät muun muassa energia-alan kattojärjestöt.

Kuluttajat ja energiayhtiöiden asiakkaat saavat parempaa ja tarkempaa tietoa hinnoista sekä kulutuksesta.  Web-pohjaisten online- ja raportointipalvelutuotteiden avulla asiakkaat voivat seurata energiankulutustaan ja -hintaa jopa tunnin tarkkuudella. Energiatehokkuuden lisääminen on paras tapa pienentää hiilijalanjälkeä. Kulutus- ja hintatietojen seuraaminen kannustaa niin yrityksiä kuin kuluttajiakin muuttamaan kulutustottumuksiaan energiatehokkaampaan suuntaan.

Olemme sitoutuneet vihreisiin arvoihin omassa työympäristössä. Pyrimme muun muassa pieneen hiilijalanjälkeen työmatkustuksessa sekä täysin paperittomaan toimistoon.

 

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.