ENTOS Energiatekniikan Optimisäätö | Greenreality

Asumismukavuus syntyy oikein mitoitetusta ilmanvaihdosta.

ENTOS Energiatekniikan Optimisäätö Oy

ENTOS Energiatekniikan Optimisäätö

ENTOS Energiatekniikan Optimisäätö Oy

Älykkään ilmanvaihdon pioneeri

MIKKELILÄINEN ENTOS ENERGIATEKNIIKAN OPTIMISÄÄTÖ OY TARPEENMUKAISTAA KIINTEISTÖJEN ILMANVAIHTOA JA SAMALLA LISÄÄ ASUMISMUKAVUUTTA SEKÄ PIENENTÄÄ RAKENNUSTEN HIILIJALANJÄLKEÄ.

Yritys myy, asentaa, ylläpitää ja huoltaa rakennusautomaatio-, ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmiä. Omana tuotteenaan Entos on tuonut markkinoille älykkään ilmanvaihtojärjestelmän.

– Kehittämämme TopAir EC -ilmanvaihtojärjestelmä perustuu huippuimuriin, joka modernin anturiteknologian ansiosta reagoi kiinteistön käyttöasteen muutoksiin sen ilmanlaatua tutkimalla. Tarpeenmukainen ilmanvaihto ehkäisee turhaa lämmitysenergian kulutusta ja säästää rahaa, kuvailee Entos Oy:n toimitusjohtaja Aki Pohjalainen.

Käytännössä Entos on lisännyt fyysiseen tuotteeseen eli poistoilmapuhaltimeen älyä ja sitä kautta pilvipalveluja. Asiakas voi seurata ilmanvaihdon tilaa reaaliajassa pilvipalvelusta, ja Entos voi valvoa sekä huoltaa järjestelmää etänä.

– Softan kautta saamme tietoa kentällä olevista laitteista ja opimme koko ajan, miten voimme hioa tuotetta entistä paremmaksi. Samalla kehitämme ja optimoimme tuotantoamme, kertoo operatiivinen johtaja Sami Savolainen.

Esimerkiksi jatkossa järjestelmä pystyy seuraamaan ulkoilman laatua ja hillitsemään ilmanvaihtoa, kun ulkoilma on laadultaan huonoa ja lisäämään ilmanvaihtoa silloin, kun ilmanlaatu on hyvä.

Greenreality Networkiin Entos tuo mukanaan osaamista, jolla voidaan vaikuttaa yhteiskunnallisiin teemoihin.

– Tuomme ajattelua tarpeenmukaiseen ilmanvaihtoon ja sen kasvavaan merkitykseen. Avaamme myös tuotekehityksemme tuloksia ja etsimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia, Pohjalainen sanoo.

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.