Etelä-Karjalan Osuuspankki

Maakunnan elinvoiman kehittäjä

OP ETELÄ-KARJALA ON PAIKALLINEN TOIMIJA, JOKA EDISTÄÄ TALOUDELLISEN ELINVOIMAISUUDEN KEHITTYMISTÄ JA TUKEE TYÖLLISYYTTÄ KOKO MAAKUNNAN ALUEELLA RAHOITTAMALLA YRITYSTOIMINTAA. KAIKKI PANKIN TOIMINTA KIERTYY YHÄ TIIVIIMMIN YMPÄRISTÖN, SOSIAALISEN VASTUUN JA HYVÄN HALLINTOTAVAN YMPÄRILLE.

OP Etelä-Karjala on osa valtakunnallista OP Ryhmää – Suomen suurinta finanssiryhmää – josta yritys löytää kaikki tarvitsemansa palvelut aina maksuliikenteestä varallisuuden hoitoon ja vakuutuspalveluihin.

– Osana OP Ryhmää tarjoamme myös esimerkiksi kansainvälisen viennin palveluita sekä rahoituksen ja valuuttasuojauksen palveluita. Emme ole rajoittuneita siihen, mitä Etelä-Karjalan alueella tehdään, sanoo pankinjohtaja Leo-Petteri Nevalainen.

Alueen yrityksiä OP Etelä-Karjalan yrityspalveluissa palvelee noin 20 asiantuntijaa. Nevalaisen mukaan panostus maakuntaan on vahva.

– Meillä on osoittaa jokaiselle isommalle yritykselle oma yhteyshenkilö, asiakasvastaava. He kanavoivat kaikki asiakkaidemme palvelutarpeet tiimeille, joissa työskentelee eri alojen asiantuntijoita. Yhdellä asiakkaalla voi olla jopa 80 eri palvelua käytössä.

Kaikki Osuuspankin palvelut ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Siinä nimenomaan yrityksiä palvelevilla asiakasvastaavilla on tärkeä rooli.

– Menemme aina asiakastarpeen mukaan. Asiakkaan liiketoiminnan tunteminen on tärkeää, jotta voimme tarjota jokaiselle parhaat ratkaisut, ja sitä kautta tukea yrityksen omia tavoitteita. Olemme myös helposti tavoitettavissa, asiakkuusjohtaja Mira Kuutti kertoo.

Greenreality Networkin jäsenenä OP Etelä-Karjala pyrkii ennen kaikkea lisäämään alueen yritysten ja asiakkaidensa tietoisuutta vastuullisuuden ja kestävän liiketoiminnan merkityksestä.

Pankeilla on enenevissä määrin kestävän kehityksen kriteereihin pohjautuvia velvoitteita esimerkiksi analysoitaessa luottosalkkuja tai asiakkaan tilannetta.

– Tätä kautta meillä on mahdollisuus olla tukemassa esimerkiksi kiertotalouteen, uusiutuvaan energiaan ja päästöjen vähentämiseen liittyvää liiketoimintaa. Myös vastuullinen sijoittaminen nostaa päätään koko ajan. Meillä on monenmoista rahastoa, jotka sijoittavat yritysten rahoja vastuullisesti, toteaa asiakkuusjohtaja Ville Soidinaho.

OP ETELÄ-KARJALA, VIRALLISELTA NIMELTÄÄN ETELÄ-KARJALAN OSUUSPANKKI, ON MAAKUNNAN JOHTAVA PANKKI. MEILLÄ ON KONTTORIT LAPPEENRANNASSA, IMATRALLA, PARIKKALASSA JA SIMPELEELLÄ. PANKILLAMME ON NOIN 80 000 ASIAKASTA JA YLI 57 000 OMISTAJA-ASIAKASTA. OLEMME OSA VALTAKUNNALLISTA OP RYHMÄÄ.

OP Etelä-Karjala

OLEMME SINUA LÄHELLÄ. TUTUSTU HENKILÖKUNTAAMME JA OTA YHTEYTTÄ.

OP Etelä-Karjala - Tervetuloa yritysasiakkaaksemme