FCG Finnish Consulting Group | Greenreality

Olemme Suomen suurimpia konsulttiyrityksiä. Suunnittelemme toimivampia rakennettuja ympäristöjä, hyvää hallintoa ja tuloksellista koulutusta kotimaassa ja kansainvälisesti.

FCG Finnish Consulting Group Oy

FCG Finnish Consulting Group

FCG Finnish Consulting Group Oy

Hyvän elämän tekijät

FCG FINNISH CONSULTING GROUP OY KATSOO TULEVAISUUTEEN JO SUUNNITTELUPÖYDÄLLÄ JA KILPAILEE KESTÄVÄLLÄ LAADULLA.

FCG:n palvelupaletti koostuu infra-, ympäristö- ja yhdyskuntasuunnittelusta, eri alojen koulutuksesta, julkisten palvelujen kehittämisestä sekä johdon konsultoinnista. Toimintaa on Suomen lisäksi noin 30 maassa.

–Vahvuuksiamme ovat paikallinen tuntemus, laaja osaaminen sekä kokonaisvaltainen palvelu: vaikutamme useimmilla yhteiskunnan osa-alueilla, joten pystymme tarjoamaan yksittäisten tekojen sijaan kokonaisratkaisuja, sanoo Pauli Santala, osaamisryhmän johtaja, kaupungistuminen ja alueiden elinvoima.

Keskeisiä teemoja yhtiön toiminnassa ovat kestävä yhdyskunta, energia, ympäristö sekä puhdas vesi. Myös kiertotalouteen liittyviä palveluja FCG:llä on laaja kattaus. Kestävän kehityksen periaatteet huomioidaan projekteissa alusta alkaen, ja asiakkaalle tarjotaan aikaa kestäviä ratkaisuja.

– Emme tarjoa kertakäyttöistä palvelua hinta edellä, vaan pyrimme tarjoamaan laatua ja laaja-alaista osaamista siihen, miten asiat kannattaa suunnitella, että yhteiskunta toimisi ympäristöystävällisesti”, Santala kuvailee.

Kotimaassa FCG:n asiakkaina on yrityksiä sekä julkisen sektorin toimijoita, kuten valtio, kaupunkeja ja kuntia. Kaakon kulmalla toimintaa johdetaan Lappeenrannasta käsin.

– Lappeenranta on meille kiinnostava paikka erityisesti yliopiston takia. Yhteistyö yritysten sekä yliopiston ja kaupungin välillä on erityisen hyvää. Lisäksi täällä on hyvää taloudellista kehitystä, ympäristöön liittyvä laaja osaamiskeskittymä sekä isoa teollisuutta. Täällä on mahdollisuus kasvaa.

Greenreality Networkiin FCG tuo mukanaan valtakunnallisen toimijan osaamisen ja verkostot.

– Tuomme mukanamme laaja-alaista ympäristöajattelua sekä kaikki organisaation palvelut eli tuomme myös sellaista osaamista, mitä tältä alueelta ei löydy, Santala sanoo.

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.