Flowrox | Greenreality

Vuosikymmenien kokemus virtauksensäätö- ja elastomeeritekniikasta maailman haastavimmissa prosessikohteissa ja yli 100 000 toimitusta takaavat tietämyksen markkinoista ja asiakkaiden prosesseista.

Flowrox Oy

Flowrox

Flowrox Oy

Virtauksen säätöratkaisuja maailman haastavimpiin prosessikohteisiin

Flowroxilla olemme jo neljän vuosikymmenen ajan kehittäneet ja toimittaneet virtauksen säätöratkaisuja maailman haastavimpiin prosessikohteisiin. Tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa tarjoamalla kestävän ratkaisun myös pitkällä aikavälillä. Tuotteemme ovat tunnettuja kestävyydestään ja energiatehokkuudestaan. Flowroxin ratkaisut tuovat huomattavia säästöjä käyttö- ja huoltokuluissa, logistiikassa ja varaosissa, samalla säästäen ympäristöä.

Flowrox keskittyy kuluttaviin, syövyttäviin ja muihin vaativiin sulku-, säätö- ja pumppaussovelluksiin erityisesti kaivos- ja mineraaliteollisuudessa sekä energia- ja ympäristöteollisuuden kohteissa. Tuottemme tuovat ympäristöetuja asiakkaillemme mm vesienkäsittelylaitoksissa ja kaivosjätevesien ja -lietteiden käsittelyssä. Vuonna 1997 Flowrox Oy:stä tuli maailman ensimmäinen letkuventtiilivalmistaja, jolle myönnettiin ISO 9001:2000 –laatusertifikaatti.

Flowrox on luotettava kumppani kaivosjätevesien ja lietteiden virtausratkaisuissa.

: Flowrox on luotettava kumppani kaivosjätevesien ja lietteiden virtausratkaisuissa

1997 Flowroxista tuli maailman ensimmäinen letkuventtiilivalmistaja, jolle myönnettiin ISO 9001:2000 –laatusertifikaatti.

Flowrox on kehittänyt maailman ensimmäisen Letkuventtiilin ja  1997 Flowroxista tuli maailman ensimmäinen letkuventtiilivalmistaja, jolle myönnettiin ISO 9001:2000 –laatusertifikaatti

Flowrox toimittaa kestäviä ratkaisuja hiilivoimalaitoksiin sekä muihin energiateollisuuden haastaviin sovelluskohteisiin.

003 LKW greyred

Voimalaitoksiin toimitetut Flowrox-venttiilit ja -pumput toimivat luotettavasti, niiden kokonaiskustannukset ovat alhaiset ja niitä on helppo huoltaa, minkä ansiosta ne ovat nopeasti käyttövalmiita.

Voimalaitoksiin toimitetut Flowrox-venttiilit ja -pumput toimivat luotettavasti, niiden kokonaiskustannukset ovat alhaiset ja niitä on helppo huoltaa, minkä ansiosta ne ovat nopeasti käyttövalmiita.

Veden ja jäteveden käsittelyssä ympäristösäädökset asettavat tiukkoja vaatimuksia prosessilaitteistolle. Luotettavat Flowrox-tuotteet sopivat erinomaisesti sekä juomaveden että jäteveden käsittelyyn niin kunnallisissa kuin teollisissakin vedenkäsittelyprosesseissa.

FlowroxLPP-Tpump brochure cover web

Ajankohtaista:

EKJH:n jätevesipumppaamoa valvotaan Flowroxin ratkaisulla.

Lue lisää: http://www.greenreality.fi/teot/ekjhn-jatevesipumppaamoa-valvotaan-flowroxin-ratkaisulla