Flowrox | Greenreality

Yli 150,000 toimituksen ja vuosikymmenien kokemus virtauksensäätö- ja elastomeeritekniikoista sekä suodatuksesta maailman haastavimmissa prosessikohteissa takaavat tietämyksen markkinoista ja asiakkaiden prosesseista.

Flowrox Oy

Flowrox

Flowrox Oy

Kestäviä ratkaisuja maailman haastavimpiin prosessikohteisiin

Flowroxilla olemme jo yli neljän vuosikymmenen ajan kehittäneet ja toimittaneet ratkaisuja maailman haastavimpiin prosessikohteisiin. Tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa tarjoamalla kestävän ratkaisun myös pitkällä aikavälillä. Tuotteemme ovat tunnettuja kestävyydestään ja energiatehokkuudestaan. Flowroxin ratkaisut säästävät merkittävästi sekä käyttö- ja huoltokustannuksia, että logistiikan, varaosatarpeen ja romutuksen aiheuttamia ympäristövaikutuksia.

Flowrox keskittyy kuluttaviin, syövyttäviin ja muihin vaativiin sulku-, säätö-, pumppaus ja suodatusratkaisuihin erityisesti kaivos- ja mineraaliteollisuudessa sekä energia- ja ympäristöteollisuuden kohteissa. Smart Solutions IIoT-ratkaisumme auttavat asiakkaitamme kohteesta riippuen esimerkiksi prosessiautomaation kehittämisessä tai laitteiden kunnonvalvonnassa. Smart Solutionsin avulla voidaan myös parantaa tuotantolaitosten energiatehokkuutta prosessia optimoimalla, sekä vähentää päästöjä analysoimalla niiden aiheuttajia. Uusin tuotelinja, Flowrox-ympäristöratkaisut, keskittyy vesien ja lietteiden käsittelyratkaisuihin tarjoten prosesseja, joilla pyritään tuottamaan säästöjä jäte- ja prosessinesteiden käsittelyssä edistäen samalla turvallisuutta.

Flowrox toimittaa kestäviä ratkaisuja hiilivoimalaitoksiin sekä muihin energiateollisuuden haastaviin sovelluskohteisiin.

Veden ja jäteveden käsittelyssä ympäristösäädökset asettavat tiukkoja vaatimuksia prosessilaitteistolle. Luotettavat Flowrox-tuotteet sopivat erinomaisesti sekä juomaveden että jäteveden käsittelyyn niin kunnallisissa kuin teollisissakin vedenkäsittelyprosesseissa. Tämä Flowrox-ruuvipumppu on käytössä Bostonin Deer Islandin jätevedenkäsittelylaitoksella.

Teräksen tuotantolaitoksen liete siirrettiin aiemmin imuautoilla jatkokäsittelyyn. Flowrox GeoBox mahdollistaa nyt vedenpoiston paikan päällä ja öljyinen jäte voidaan polttaa energiaksi jo tuotantolaitoksella. Myös ympäristöriskien määrä vähenee, kun vältytään kuljettamasta öljyistä lietteitä pitkien matkojen päähän. Flowrox GeoBox -vaihtolavayksikkö soveltuu sekä jäte- että prosessivesien käsittelyyn. Flowrox GeoBox -vaihtolavayksikkö soveltuu sekä jäte- että prosessivesien käsittelyyn.

Smart Solutions IoT-ratkaisut auttavat tuotannon optimoinnissa ja laitoksen energiatehokkuuden parantamisessa. Kulutusta ja päästöjä saadaan vähennettyä. kun pystytään analysoimaan tarkemmin niiden aiheuttajia.

Ajankohtaista:

EKJH:n jätevesipumppaamoa valvotaan Flowroxin ratkaisulla.

Lue lisää: http://www.greenreality.fi/teot/ekjhn-jatevesipumppaamoa-valvotaan-flowroxin-ratkaisulla

 

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.