Granlund | Greenreality

Paras energiatehokkuus selville optimoimalla.

Granlund Oy

Granlund

Granlund Oy

Vähemmällä energialla enemmän

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni, jonka osaamisen keihäänkärkenä on energiatehokkuus. Olemme Suomessa johtava toimija kaikilla palvelualueillamme.
Panostamme uusien energiaratkaisujen, toimialojamme tukevien ohjelmistojen sekä integroidun suunnittelun kehittämiseen.

Granlund toteuttaa rakennusten energiakonsultointi­palveluita yli 50 vuoden kokemuksella ja tarjoaa laajan asiantuntijaverkoston avulla Suomen kattavimman palveluvalikoiman. Asiakkaamme arvostavat toiminnassamme kokonaisvaltaista osaamista ja ‑ongelmanratkaisukykyä. Tarjoamme aina kokonaisvaltaista palvelua.

Vaatimukset rakennetun ympäristön energia- ja ympäristötehokkuudelle kasvavat kiihtyvää vauhtia. Uudet teknologiat, kokonaisvaltainen ajattelu ja uusien EU-direktiivien täytäntöönpano tekevät rakennetun ympäristön energiatehokkuuden kehittämisestä entistä monialaisempaa osaamista vaativan toimintakentän.

Niin rakennuttajat kuin kiinteistöjen omistajat ja käyttäjät ovat heränneet tähän muutokseen ja vaativat yhteistyökumppaneiltaan yhä monipuolisempaa näkemystä energiakysymysten ratkaisemiseen. Energiatehokkuus ohjaa Granlundin toimintaa kaikissa palveluissa, niin suunnittelutyötä, konsultointia kuin ohjelmistokehittämistäkin. Haluamme aina ottaa huomioon kestävän kehityksen näkökulmat ja tehdä kiinteistöistä yhä energiatehokkaampia ja käyttäjäystävällisempiä kaikille.

Kesäkuussa 2015 perustettu tytäryhtiö Granlund Consulting tarjoaa monipuolista, käyttäjät huomioon ottavaa ympäristö- ja energiakonsultointia ympäri Suomen.

Olemme aktiivinen toimija myös somessa, meidät löydät:

Twitteristä: www.twitter.com/GranlundOy
LinkedInistä: www.linkedin.com/GranlundOy
Facebookista: www.facebook.com/GranlundOy

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.