GreenEnergy Finland | Greenreality

Edistämme toiminnallamme Suomen hiilineutraaliutta.

GreenEnergy Finland Oy

GreenEnergy Finland

GreenEnergy Finland Oy

Aurinkosähköä ja ratkaisuja sen tehokkaaseen hyödyntämiseen

GreenEnergy Finland Oy (GEF) jalkauttaa aurinkosähkön valtakunnallisesti kaikkien saataville. Se onnistuu yhteistyössä luotettavan ja vastuullisen kumppaniverkoston kanssa.

GEF suunnittelee ja toteuttaa ammattitaitoisten jälleenmyyjien kautta aurinkosähköratkaisut omakotitaloista suuriin megawattikokoluokan voimaloihin. Omaa ainutlaatuista tuotekehitystä edustaa GEF Vision -palvelu. Palvelun avulla asiakas saa minimoitua verkkoon myymänsä sähkön osuuden ja saa aurinkovoimalastaan näin parhaan mahdollisen hyödyn. GEF Vision -palvelulle on myönnetty avainlippu-merkki.

–  Palvelu tarjoaa aiempaa monipuolisemmin mahdollisuuksia myös sähkönkulutuksen ohjaukseen ja on laajennettavissa kattamaan koko kiinteistön energianhallinnan. Palvelu on jo käytössä tuhansien aurinkovoimaloiden yhteydessä ympäri Suomea. Sen 2016 aloitettu kehitystyö jatkuu edelleen, kertoo liiketoimintajohtaja Miia Lehtinen.

Suomen suurimmaksi kasvanut aurinkosähkö- ja energiaratkaisujen toimittaja ja alan todellinen asiantuntija panostaa palveluun, laatuun sekä tekniseen tukeen.

– Peilaamme jatkuvasti asiakkaiden sekä kumppaneidemme tarpeita ja kehitämme palvelujamme niiden mukaisesti. Tarjoamme esimerkiksi tuotekoulutuksia sekä voimalan sijoitteluun ja tuotannon mallinnukseen tarkoitetun helppokäyttöisen ohjelman.

Yritys on saavuttanut nykyisen asemansa markkinoilla yhdessä kumppaniverkoston eli sähköyhtiöiden, myyntiorganisaatioiden sekä urakoitsijoiden kanssa. Menestystä ovat vauhdittaneet myös hankintaosaaminen sekä asiantuntemus teknologiassa.

– Menestymme tukemalla kumppaniverkostomme kasvua. Yhteistyössä on voimaa!

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.