Baltic Sea and Quality of Life Conference | Greenreality
Torstai, 15. huhtikuu 2021 - 10:00 - Perjantai, 16. huhtikuu 2021 - 14:00

Baltic Sea and Quality of Life Conference

Valtteri Manninen

Projekti-insinööri

Lappeenrannan kaupunki

+358 645 2030

valtteri.manninen@lappeenranta.fi

Aika: 15.- 16.4.2021 

Missä: Zoomissa tällä linkillä

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu tästä.

Lappeenrannan kaupunki järjestää 15. – 16.4.2021 kansainvälisen vesihuoltokonferenssin teemalla: Baltic Sea and Quality of Life. Konferenssi tulee olemaan yksi Lappeenrannan kaupungin Green Leaf Award 2021 voittovuoden tapahtumista, joita järjestetään vuoden aikana erilaisiin ympäristö- ja ilmastoteemoihin liittyen. 

Konferenssi järjestetään osana ENI CBC LIP ”Monrepos” projektia Keskitetyn vedenjakelu ja viemäröintijärjestelmien kunnostus Viipurissa Petrovskyn kaupunginosassa ottaen huomioon valtion Monrepos-puiston teknisten verkkojen rakentamisen, jossa Lappeenrannan kaupunki on kumppanina yhdessä Viipurin kaupungin ja pääkumppanin State Unitary Enterprise “Vodokanal of Leningrad Oblast” kanssa. Yksi projektin keskeisimpiä tavoitteita on Suomenlahteen päätyvien päästöjen vähentäminen.  

Konferenssi järjestetään virtuaalisesti Zoomilla ja tilaisuuden kieli on englanti. Tilaisuus on kaksipäiväinen ja sisältää suomalaisten, venäläisten ja muiden eurooppalaisten puhujien ja asiantuntijoiden puheenvuoroja ja keskustelua vesihuoltoverkostoihin, jätevesien käsittelyyn, hulevesiin ja uusiin teknologioihin liittyen.  

Tilaisuus on kaikille avoin ja suunnattu erityisesti vesihuollosta, vesistöistä, Välimerestä ja uusista aiheeseen liittyvistä tutkimuksista ja teknologioista kiinnostuneille. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan! Alustavan ohjelman löydät alla olevasta linkistä: 

Konferenssin alustava ohjelma

 

egla_voittaja_greenrefi_1235x600_eng_final.jpg

 

eni_cbc_-banneri.jpg

 

 

 

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.