Ilmastokumppanuus-webinaari | Greenreality
Tiistai, 25. toukokuu 2021 - 17:30 - 19:00

Ilmastokumppanuus-webinaari

Antti Pietiläinen

Projektityöntekijä

Lappeenrannan kaupunki

+358 40 575 5142

antti.pietilainen@lappeenranta.fi

 

Eetu Ahlberg 

Ilmastokoordinaattori

Imatran kaupunki

+358 20 617 4665

eetu.ahlberg@imatra.fi

 

Valtteri Manninen

Projekti-insinööri

Lappeenrannan kaupunki

+358 40 645 2030

valtteri.manninen@lappeenranta.fi

Aika: 25.5.2021 klo 17:30 - 19:00

Paikka: Etäwebinaari Microsoft Teamsin kautta tästä linkistä

Kenelle: Tilaisuus on suunnattu Etelä-Karjalalaisille yrittäjille, mutta kaikki ovat tervetulleita!

Järjestämme webinaarin Greenreality-kumppaneille ja kumppanuudesta kiinnostuneille yrityksille. Tilaisuudessa keskustellaan Greenreality-kumppaneiden nykyisestä tilanteesta, tulevasta Etelä-Karjalan Ilmastokumppanit hankkeesta sekä kumppaneitamme askarruttavista aiheista.

Toukokuun 2021 alussa alkaneessa Etelä-Karjalan Ilmastokumppanit-hankkeessa suunnitellaan ja otetaan käyttöön yritysten ja kuntien välinen ilmastokumppanuusmalli koko maakunnan laajuisena.

Lappeenrannassa aloitettua Greenreality-kumppanit yritysverkostotoimintaa laajennetaan hankkeessa muihin maakunnan kuntiin. Käytössä olevaa kumppanuusmallia laajennetaan lisäämällä siihen yrityksille hiilipäästöjen vähentämiseen liittyviä konkreettisia tavoitteita.

Etelä-Karjalan ilmastokumppanuusmallin tavoitteena on saada alueen yritykset ja yhteisöt osallisiksi Hinku-maakunnan päästövähennystavoitteisiin yhdessä kuntien kanssa. Ilmastokumppanit määrittelevät itse oman organisaationsa ilmastonmuutoksen hillintään liittyvät ilmastoteot ja tavoitteet hankkeen tuella. Yrityksellä kartoitetaan ympäristönäkökohtien nykytila ja suunnitellaan yhdessä tavoitteet ilmasto- ja ympäristöasioiden parantamiseksi yrityksessä. Kumppanuus tarjoaa yrityksille tukea jokapäiväisessä ilmasto- ja ympäristötyössä. Hankkeen viestintäkampanjassa tiedotetaan kaikista kumppaniyritysten toimenpiteistä ja verkoston toiminnasta.

Etelä-Karjalan Ilmastokumppanit -hanketta rahoittaa ympäristöministeriön Kuntien ilmastohankkeet avustus ja sitä toteuttavat Imatran kaupunki ja Lappeenrannan kaupunki. 

ym_logo_official_fi_sv_en_rgb_2colour_l.png

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.