Imatran Seudun Sähkö

Sinun sähköyhtiösi jo lähes 100 vuotta

IMATRAN SEUDUN SÄHKÖ OY:N LÄHES 100-VUOTIAAN TOIMINNAN PERUSTA KITEYTYY TEEMAAN #MIEVÄLITÄN, JONKA TÄRKEIMPINÄ ARVOINA OVAT ASIAKASLÄHTÖISYYS, ALUEELLISUUS JA TULOKSELLISUUS. TEHTÄVÄNÄMME ON VARMISTAA ASIAKKAIDEMME HÄIRIÖTÖN SÄHKÖNJAKELU KAIKISSA TILANTEISSA SÄHKÖN KÄYTTÖTAPOJEN MUUTTUESSA JA UUSIUTUVAN ENERGIANTUOTANNON LISÄÄNTYESSÄ.

Imatran Seudun Sähkö Oy:lla on tuotanto-osuuksia tuuli-, aurinko- ja ydinvoimaloista, sekä kehitämme puhdasta energiatuotantoamme katse pitkällä tulevaisuudessa. Jäsenyys Greenreality Networkissa puolestaan tarjoaa meille erinomaiset yhteistyöverkostot Etelä-Karjalassa, sekä mahdollisuudet vaikuttaa ja vahvistaa maakunnan ympäristö- ja energiaosaamista.

Imatran Seudun Sähkö Oy panostaa kaikessa toiminnassaan vastuullisuuteen ja saavutettavuuteen. Asiakkaita ohjataan kestävän kehityksen toimintatapoihin tarjoamalla työkaluja energiatehokkuuden parantamiseen. Käytössä ovat muun muassa henkilökohtainen asiakaspalvelu ja asiakasportaali Wattis, josta asiakas voi seurata omaa sähkön kulutusta ja hintakehitystä. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme lainattavat energianmittauslaitteet sekä monipuoliset energiapalvelut, kuten Eka Energiaselvitys, aurinkosähkö- ja sähköauton latausratkaisut sekä lämpöpumput. Asiakas voi myös valita kokonaan uusiutuvista energialähteistä tuotettua vähäpäästöistä ja ekologista energiaa. Vuoksi-takuulla voi varmistaa saavansa vesisähköä Imatran- ja Tainionkoskista, sekä samalla tukea Vuoksen vesialuetta ja ympäristöä.

VUONNA 1928 PERUSTETTU IMATRAN SEUDUN SÄHKÖ ON YKSITYISHENKILÖIDEN, YRITYSTEN JA YHTEISÖJEN OMISTAMA ENERGIAKONSERNI, JONKA PÄÄLIIKETOIMINTAA OVAT SÄHKÖNJAKELU JA -MYYNTI. ISS OY:N JAKELUALUEESEEN KUULUVAT IMATRA JA RUOKOLAHTI, PUOLET RAUTJÄRVEN KUNNASTA SEKÄ OSA TAIPALSAARESTA.

Imatran Seudun Sähkö