Imatran Seudun Sähkö | Greenreality

Ympäristöstä huolehtiminen on osa vastuuta.

Imatran Seudun Sähkö Oy

Imatran Seudun Sähkö

Imatran Seudun Sähkö Oy

Kansainvälinen paikallisyhtiö panostaa vihreään energiaan

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS, TEHOKKUUS JA TALOUDELLISUUS OVAT IMATRAN SEUDUN SÄHKÖN JOHTAVIA PERIAATTEITA.

Imatran Seudun Sähkö Oy:n perustehtävä on varmistaa asiakkaidensa sähkön saanti. ISS Oy on hankkinut sähkön tuotantoyhtiöiden osakkuuksia tavoitteenaan vahvistaa pitkällä tähtäimellä omaa sähköntuotantoaan ja kilpailukykyään sähkömarkkinoilla.

Jäsenyys Greenreality Networkissä puolestaan tarjoaa yhteydet maakunnan ympäristö- ja energiaosaamiseen, jossa Lappeenrannan teknillinen yliopisto edustaa valtakunnallista huippua.

– Osaamisella ja innovaatioilla voimme edistää kestävää kehitystä, sanoo toimitusjohtaja Ari Saukkonen.

ISS Oy myy sähköä sekä Suomessa että Virossa. Virossa liiketoimintaa harjoittaa ISS Oy:n tytäryhtiö Imatra Elekter AS. Molemmilla yhtiöillä on ympäristösertifikaatti ISO 14 001, mikä ohjaa yhtiöitä toimimaan luontoa ja ympäristöä säästäen.

Asiakkaitaan ISS Oy ohjaa kestävän kehityksen toimintatapoihin muun muassa tarjoamalla heille työkaluja energiatehokkuuden parantamiseen. Yksi työkaluista on online-palvelu Wattis, jonka avulla asiakkaat voivat seurata sähkönkulutustaan.

Vihreän sähkömme alkuperänä ovat vesi- ja tuulivoima. Asiakkaat voivat valita kokonaan uusiutuvista energialähteistä tuotettua vähäpäästöistä ja ekologista energiaa. Vihreän sähkön kysynnän kasvu on suoraan verrannollinen kuluttajien ympäristötietoisuuden lisääntymiseen, kertoo Saukkonen.

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.