Itula

Energiatehokas lämmitys ja jäähdytys toimivat tarvelähtöisesti

ASUIN- JA LIIKETILOJEN LÄMMITYKSEN VOI HOITAA ENERGIATALOUDELLISESTI JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISESTI MUKAVUUDESTA TINKIMÄTTÄ.

Itula Oy:n kehittämässä kattosäteilypaneelissa on niin paljon älyä, että se toimii tilanteen mukaan joko lämmittimenä tai jäähdyttimenä. Lämmitettäessä säteilijä luovuttaa paneeliin johdetun veden lämmön huonetilaan. Jäähdytettäessä paneelin läpi virtaa kylmä vesi. Tilojen ihannelämpötila säilyy olosuhteiden muutoksista huolimatta eikä kenenkään tarvitse palella tai hikoilla.

Itulan hallituksen puheenjohtaja Jukka Itkonen muistuttaa, että energiakustannukset muodostavat yhä merkittävämmän osan käyttötalousmenoista.

– Niitä kuitenkin voidaan pienentää vähentämällä kulutusta. Itulan toimintatapa tähtää energian säästöön, hän sanoo.

Energiasäästön lisäksi ItuGraf -paneelijärjestelmä säästää ympäristöä sekä parantaa merkittävästi huoneolosuhteita ja sitä kautta ihmisten hyvinvointia ja tuottavuutta. ItuGraf -kattosäteilypaneelit luovat tilaan tehokkaasti miellyttävän lämpötilan ilman vetoa, pölyä tai ääntä.

Itulan palveluihin kuuluvat kokonaisvaltaiset ratkaisut, jotka sisältävät lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien mallinnuksen, suunnittelun ja valmistuksen, toimituksen työmaalle sekä tarvittaessa myös järjestelmien asennuksen ja testauksen. Omien tuotteiden lisäksi yritys käyttää kansainvälisten valmistajien taloteknisiä tuotteita, joiden yhteinen nimittäjä on energiatehokkuus.

Tutkimus sisäolosuhteista kokoonpanotuotantohallissa: Tulokset puhuvat kattosäteilypaneelien puolesta

ITULA OY LAPPEENRANTALAINEN VUONNA 1990 PERUSTETTU PERHEYRITYS, JOKA ON ERIKOISTUNUT ENERGIATEHOKKUUTTA EDISTÄVIIN, YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISIIN LÄMMITYS- JA JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMIIN.

Itula