IVH Kampus | Greenreality

Parhaat työskentelyolosuhteet syntyvät, kun ihmisten ja automaation välinen tasapaino on kohdallaan.

IVH Kampus

IVH Kampus

IVH Kampus

Koti kestävän tulevaisuuden yrityksille ja työpaikoille

KESTÄVÄN KEHITYKSEN PERIAATTEET OHJAAVAT IVH KAMPUKSEN TOIMINTAA TALOTEKNIIKASTA PUHTAANAPITOON.

IVH Kampus noudattaa kiinteistöliiketoiminnassaan kestävän kehityksen periaatteita. Rakennusten energiatehokkuutta, ympäristövaikutuksia ja viihtyisyyttä vaalitaan ajanmukaisella kiinteistötekniikalla ja jatkuvalla seurannalla.

Seurannan keskeisin tekijä on kiinteistöasiantuntija. Hän tuntee rakennukset ja niiden käyttäjät, ja huolehtii paikan päällä siitä, että yrityksillä on parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet. Sisäilman CO2-pitoisuutta, kosteutta ja lämpötilaa seurataan tarkkaan. Toimistoissa syntyvät jätteet lajitellaan paikan päällä ja kierrätetään.

Rakennusten kuntoa ja käyttömukavuutta parantavia toimenpiteitä toteutetaan suunnitelmallisesti.

– Kiinteistötekniikkaan tehdyt sijoitukset maksavat itsensä takaisin. Sähkön, lämmön ja veden kulutuksen optimointi säästää käyttömenoja, mistä myös asiakasyrityksemme hyötyvät, sanoo IVH Kampuksen Lappeenrannan johtaja Päivi Kangas.

IVH Kampuksen vuokralaisina työskentelee yli tuhat ihmistä lähes sadassa yrityksessä. Yhä suurempi osa IVH Kampuksen työpaikoista perustuu LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun osaamiseen. Opiskelijat työskentelevät jo vakiintuneissa sekä kasvavissa ja menestyvissä startup ja spin-off yrityksissä usein jo ennen valmistumistaan.   

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.