Laitex | Greenreality

 

Flow must go on.

Laitex Oy

Laitex

Laitex Oy

Ratkaisuja puhtaamman tulevaisuuden tekijöille

LAPPEENRANTALAINEN LAITEX OY TOIMITTAA TEOLLISUUDELLE MATERIAALINKÄSITTELYLAITTEITA TYÖKALUIKSI ILMASTONMUUTOKSEN VASTAISEEN TAISTELUUN SEKÄ KIERTOTALOUDEN EDISTÄMISEEN. TÄYDEN PALVELUN TEKNOLOGIAYRITYS AUTTAA YRITYKSIÄ TOIMIMAAN ÄLYKKÄÄMMIN, YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISEMMIN JA TURVALLISEMMIN.

Laitexin tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset kuljettimet, purkaimet, syöttimet, seulat sekä murskaimet, joita toimitetaan asiakkaille yksittäisinä laitetoimituksina tai suurempina avaimet käteen -kokonaisratkaisuina.

Kokonaisratkaisuihin sisältyvät myös laitteiden huolto-, ylläpito- ja elinkaaripalvelut. Tarpeen mukaan projekteihin sisällytetään myös esimerkiksi sähköistykset, automaatio sekä rakennukset laitteiden ympärille.

Yritys palvelee pääasiassa energia-, sellu- ja paperi-, kaivos-, kemian- ja ympäristöteknologiasektoreita. Haastavat kokonaistoimitukset energia- ja voimalaitosteollisuudessa ovat Laitexin ydinosaamista.

– Käytännössä ratkaisumme automatisoivat materiaalin kuljetuksen ja käsittelyn teollisuudessa, jossa käsittelyn katkeamaton toiminta on kriittinen osa yrityksen toimintaa. Palvelemme asiakkaitamme yhden luukun periaatteella, sanoo projektipäällikkö Amira Achek Laitexilta.

Asiakkaan onnistuminen on yksi Laitexin liiketoiminnan kulmakivistä. Yrityksen slogan ”Flow must go on” on koko toiminnan läpileikkaava ajattelutapa – lupaus asiakkaalle ensiluokkaisesta laadusta ja palvelusta. Yritys onkin asettanut korkeat tavoitteet asiakastuloksille.

– Meillä työskentelee iso joukko eri alojen insinöörejä, jotka suunnittelevat ja kustomoivat tuotteitamme tarpeen mukaan. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja toivommekin, että asiakkaamme haastavat meidät etsimään uudenlaisia ratkaisuja.

Yritys on tuplannut liikevaihtonsa muutamassa vuodessa ja kova kasvutahti jatkuu myös tulevina vuosina. Kasvua vauhdittavat maailmanlaajuiset tavoitteet kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa.

– Puhtaampi maailma on myös yksi meidän keskeisistä tavoitteistamme. Esimerkiksi voimalaitokset ympäri maailmaa luopuvat kivihiilestä ja muista fossiilisista polttoaineista, mikä on lisännyt biomassan sekä sen polttamiseen ja käsittelyyn soveltuvan teknologian kysyntää merkittävästi. Kasvumme tapahtuu vihreän murroksen kautta.

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.