LCA Consulting | Greenreality

Ympäristöalan asiantuntijapalveluita vahvalla asiantuntijaotteella.

LCA Consulting Oy

 

LCA Consulting

LCA Consulting Oy

Kestävän tulevaisuuden mahdollistaja

LCA CONSULTING MUUTTAA MAAILMAA KESTÄVÄMMÄKSI ASIAKAS JA PROJEKTI KERRALLAAN – YMPÄRISTÖALAN VAHVALLA ERIKOISOSAAMISELLA.

Korkeatasoisia ympäristöalan asiantuntijapalveluita, kuten elinkaariarviointia, hiilijalanjälkilaskentaa ja koulutuksia tarjoava yritys tuottaa asiakkailleen tietoa päätöksenteon tueksi ja toiminnan kehittämiseksi. Tiedon avulla tehostetaan asiakkaiden toiminnan ympäristösuorituskykyä, hiilineutraalisuustavoitteita ja kiertotaloutta sekä tuetaan heidän ympäristöviestintäänsä.

– Samalla pyrimme kasvattamaan asiakkaidemme ymmärrystä oman toiminnan aiheuttamista ympäristövaikutuksista ja niiden hallinnasta. Voimme esimerkiksi auttaa asiakkaitamme saavuttamaan heidän kiertotaloustavoitteensa kehittämällä sivu- ja jätevirtojen hyötykäyttöä, sanoo toimitusjohtaja Antti Niskanen.

Esimerkiksi hiilijalanjälkilaskennalla tuotetaan hiilijalanjäljen numeroarvon lisäksi selkeä kokonaiskuva hiilijalanjälkeen vaikuttavista tekijöistä. Täten löydetään kehityskohteita kohti ympäristöystävällisempää tuotantoprosessia.     

Yritys panostaa asiakkaidensa tarpeiden syvälliseen ymmärtämiseen. Laajimmillaan käydään läpi yrityksen koko tuotanto tai järjestelmä, joskus asiakkaalla on tarvetta vain tietyn tuotannon tai järjestelmän osa-alueen läpikäyntiin. Asiakkaat edustavat lukuisia eri toimialoja.

– Joskus asiakkaalle voi tulla yllätyksenä yksittäisen asian merkityksellisyys kokonaisuudelle. Tuottamamme tiedon avulla asiakkaidemme ymmärrys isosta kuvasta lisääntyy ja asiat jäsentyvät.

Toiminnallaan LCA Consulting pyrkii ennen kaikkea parantamaan yhteiskunnan elinvoimaa.

– Haluamme aidosti muuttaa maailmaa kestävämmälle pohjalle sekä yksilöinä että yrityksenä, Niskanen toteaa.

 

 

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.