Proheat | Greenreality

Maalämmön takaisinmaksuajat ovat nopeita nykyisillä energian hinnoilla.

Proheat Oy

 

 

Proheat

Proheat Oy

Maalämmöllä harpataan kohti energiaomavaraisuutta

Proheat toimittaa energiatehokkaat maalämpöjärjestelmät suurien kiinteistöjen lämmitykseen ja jäähdytykseen. Kiinteistöön optimoitu geoenergiajärjestelmä tuo investoinnille parhaimmillaan jopa 14%:n tuoton.

Maalämpökaivosta pumpattava maalämpö on maan uumeniin varastoitunutta auringon tuottamaa lämpöenergiaa. Samasta geoenergiajärjestelmästä saadaan lämmityksen lisäksi myös jäähdytys lähes ilmaiseksi. Mitä enemmän kesällä jäähdytetään, sitä enemmän talvella säästetään.

– Maalämmön takaisinmaksuajat ovat nopeita nykyisillä energian hinnoilla, sanoo Proheat:n omistaja Timo Lappalainen.   

Tulevaisuudessa energiakustannusten osuus kiinteistöjen käyttötalousmenoista tulee vain nousemaan. Energian käytössä ei voida säästää loputtomasti.

– Parhaiten energiakustannuksiin voidaan vaikuttaa lisäämällä omavaraisuutta, kuten ottamalla käyttöön maalämpö, ja samalla kiinteistön arvo nousee, sanoo Lappalainen.

Maalämpö on ympäristöä säästävä ratkaisu, sen hiilidioksidipäästöt ovat huomattavasti pienemmät kuin fossiilissa polttoaineissa. Maalämpö on täysin kytkettävissä hybridijärjestelmiin kuten lämmöntalteenottoon, ja aurinkoenergiaan.

- Pelkkä suunnitelma maalämpöön siirtymisestä ei vielä säästä yhtään mitään, joten tuumasta kannattaa ryhtyä toimeen!

Asiakkaamme voivat keskittyä täysillä omaan liiketoimintaansa, tarjoamme koko maalämpöpaketin vaivattomasti avaimet käteen periaatteella - palveluihimme kuuluvat investointilaskelmat, suunnittelu, toteutus ja ylläpito.

 

 

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.