Proheat | Greenreality

Energiankulutus alas ja viihtyisyys ylös.

Proheat Oy

 

 

Proheat

Proheat Oy

Omavaraisen energiantuotannon mahdollistaja

PROHEAT OY PIENENTÄÄ KIINTEISTÖJEN HIILIJALANJÄLKEÄ JA PARANTAA ENERGIATEHOKKUUTTA LISÄÄMÄLLÄ ASIAKKAIDENSA ENERGIAOMAVARAISUUTTA.

Yritys tekee kiinteistöjen energiahallinta- ja parannussaneerauksia sekä toimittaa maalämpö- ja hybridijärjestelmät suurien kiinteistöjen lämmitykseen ja jäähdytykseen.

– Haluamme mahdollistaa meidän asiakkaillemme energiavallankumouksen, sanoo yrityksen omistaja Timo Lappalainen.

Energiavallankumouksella hän tarkoittaa omavaraista energiantuotantoa siellä, missä energiaa kulutetaan – eri kokoisissa kiinteistöissä. Proheatin lämpöpumppuratkaisut pienentävät asiakkaan ostoenergialaskua, mikä vaikuttaa suoraan yrityksen liiketoiminannan tulokseen.

– Säästöt voivat olla merkittäviä. Lisäämme samalla myös viihtyisyyttä parantamalla olosuhteita: kesällä jäähdytämme tehokkaammin ja talvella pidämme lämpötilan sopivana. Voimme parantaa myös turvallisuutta ja esteettömyyttä esimerkiksi sulattamalla liukkaita alueita.

Maalämpö on myös ympäristöä säästävä ratkaisu, sillä sen hiilidioksidipäästöt ovat huomattavasti pienemmät kuin fossiilissa polttoaineissa. Lisäksi se on kytkettävissä muuhun energiantuotantoon kuten lämmöntalteenottoon ja aurinkoenergiaan.

– Meidän järjestelmämme ovat laadukkaita ja edustavat uusinta teknologiaa. Seuraamme kehitystä jatkuvasti, jotta pysymme aallon harjalla. Tarjoamme toimivan ja tehokkaan kokonaisuuden, Lappalainen sanoo

Proheat toimittaa maalämpöpaketit vaivattomasti avaimet käteen periaatteella. Palveluihin kuuluvat investointilaskelmat ja investointituen hakeminen asiakkaan puolesta sekä projektin suunnittelu, toteutus ja ylläpito. Asiakkaat voivat näin keskittyä täysillä omaan liiketoimintaansa.

– Asiakkaan ei tarvitse sitoa omia resursseja näihin projekteihin. Pyrimme myös aina minimoimaan mahdolliset liiketoiminnan toimintahäiriöt.

 

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.