SETCleanTech | Greenreality

Kokonaisvaltaisia jätehuoltoprojekteja.

SETCleanTech

SETCleanTech

SETCleanTech

Kokonaisvaltaisia jätehuoltoprojekteja lajittelusta lämpö- ja sähköenergian tuotantoon

Solid Environment Technologies Oy (SETCleanTech) on ekologia- ja ympäristönsuojelualalla toimiva suomalainen yritys. Yrityksen asiantuntijoilla on yli 20 vuoden kokemus ympäristöalalta.

Yksi yhtiön päätoimialoista on kokonaisvaltaisten jätehuoltoprojektien toteuttaminen, mukaan lukien yhdyskuntajätteiden lajittelu ja käsittely, SRF (Solid Recovered Fuel) polttoaineen, lämpö- ja sähköenergian tuotanto.

Jätteiden lajittelu ja muuntaminen sähköksi ja lämmöksi on ympäristöystävällistä ja kannattavaa. Sen avulla voidaan ratkaista kaikki jätteiden kierrätykseen liittyvät ongelmat suurkaupungeissa ja myöskin parantaa energiaomavaraisuutta pienimillä paikkakunnilla. Lisäksi prosessi mahdollistaa lajiteltujen arvokkaiden kierrätettävien materiaalien taltteenoton (esim. metalli, muovi, kartonki, paperi, lasi, jne.).

Yhdyskuntajätteiden lajittelun ja prosessoinnin jälkeen vain alle 10 prosenttia yhdyskuntajätteiden kokonaismäärästä joutuu kaatopaikalle. Tämä parantaa ympäristötilannetta huomattavasti, vähentää haitallisia päästöjä ja säästää luonnonvaroja (kaasu ja öljy) tuleville sukupolville.

 

 

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.