ViitaCon | Greenreality

Asumisen energia- ja sisäilmaratkaisut tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia uuteen liiketoimintaan.

ViitaCon

ViitaCon

ViitaCon

Virtuaaliset ratkaisut, asumisen laatu ja kestävä ympäristö

Teollisuuden tuottavuuden asiantuntija, ViitaConin Osmo Viitasaari siirtäisi hyviksi havaittuja ratkaisuja myös kuntasektorille ja yksityistalouksiin.

-Virtuaaliteknologian nopea kehittyminen teknisessä suunnittelussa ja peliteollisuudessa on luonut mittavat sovellusmarkkinat kaikkeen yhteiskunnalliseen toimintaan. Virtuaaliteknologioiden avulla on mahdollista havainnollistaa alati monimutkaistuvia ympäristöjä.

-ViitaCon on Smart Project Alliance-yritysverkoston puitteissa toteuttamassa näitä tuottavuutta parantavia virtuaaliratkaisuja. Liiketoiminnan kehittämisessä sekä riskien ja omaisuuden hallinnassa alueella ViitaConin tukena on Magnus Associates-asiantuntijaverkosto.

 

Asumisen energia- ja sisäilmaratkaisut tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia uuteen liiketoimintaan.

 

– Asumisen laatua parantavien ratkaisujen toteuttamisessa riittää työsarkaa.

Langattomat mittaustekniikat ja virtuaaliset näyttöympäristöt tarjoavat hyviä mahdollisuuksia asuinolosuhteiden seuraamiseen. Sisäilman laadun, energian ja veden kulutuksen seuraaminen kannattaa – tästä hyötyvät sekä asukkaat että rakennuskanta.  

– Asuinrakennuksissa on vielä paljon mahdollisuuksia korvata öljyn käyttöä ja tuottaa uusiutuvaa energiaa, parantaa sisäilman laatua ja säästää energiaa, sanoo Viitasaari.

Kiertotalouden ja ilmastotyön kumppanina toimii LCA Consulting. Juuri Etelä-Karjalassa on paljon hukkaan meneviä puolilämpimiä jäte- ja prosessivesiä, joita voitaisiin hyödyntää myös kasvihuoneviljelyssä. Tämä parantaisi samalla ruuan tuotannon paikallisuutta ja omavaraisuutta.

 

www.viitacon.fi

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.