Greenreality-kodit | Greenreality

Vihreämpi tulevaisuus koti kodilta

Haluatko liittyä ilmastotalkoisiin samanhenkisten asukkaiden kanssa? Haluatko vähentää kotisi energiankulutusta, pienentää asumiskustannuksiasi sekä vähentää syntyvän jätteen määrää? Kiinnostaako sinua oma energiantuotanto tai kestävät liikkumisratkaisut? Nyt on mahdollisuus saada maksutta uusinta tietoa ja käytännön vinkkejä vastuulliseen sekä säästävään asumiseen ja elämiseen. Edellytämme intoa ja uteliaisuutta, mutta toiminta on täysin vapaaehtoista. Lue alta, miten voit osallistua. Tutustu myös perheiden tarinoihin kestävästä arjesta.

Osallistu Greenreality-kodit toimintaan

  • Tunnista asumisesi ja elämisesi hiilijalanjälki (ks. laskurit vasemmalla)
  • Valitse teot, joilla voit pienentää hiilijalanjälkeäsi (ks. 100 tekoa vasemmalla)
  • Osallistu maksutta tilaisuuksiin kestävän asumisen ja elämisen aihepiiristä (seuraa tulevia tapahtumia etusivulta ja somessa)
  • Löydä uusinta tietoa ja käytännön vinkkejä uutiskirjeen, Greenreality.fi-sivuston ja Facebook-ryhmän kautta (ks. linkit vasemmalla)
  • Innostu ja innosta muitakin mukaan!
  • "Ilmianna" omat arjen tekosi alla olevaan osoitteeseen, niin voimme työstää kodistasi tarinan Greenreality-kotien esittelyihin (ks. ylin linkki vasemmalla)

Lisätietoa Greenreality-kodit –toiminnasta:

Sanna Laukkanen
sanna.laukkanen@lappeenranta.fi
050 532 618

Greenreality-kodit –toimintaa kehitetään Greenreality-kodit ja -yritykset –hankkeen puitteissa. Hanketta toteuttavat Lappeenrannan kaupunki ja LUT-yliopisto ja sen päärahoitus tulee Euroopan aluekehitysrahastolta. 

 

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.