Karnevaali | Greenreality

Karnevaali

 

Greenreality-karnevaali 29.8.2019

Greenreality-karnevaali on maksuton koko perheen tapahtuma. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna 29.8.2019 klo 10-18 kaupungin Avoimien ovien yhteydessä kaupungintalon edustalla, Kansalaistorilla. Tapahtumassa on paljon aktiviteetteja kaikenikäisille sekä runsaasti esityksiä!

Greenreality-karnevaali järjestettiin ensimmäistä kertaa vuosi sitten. Tapahtuman kokonaisyleisömääräksi arvioitiin noin 3 000 kävijää. Tapahtumassa vieraili muun muassa noin 400 kaupungin peruskoulujen oppilasta opettajineen. 

Greenreality-karnevaali on tänäkin vuonna herättänyt selvää kiinnostusta ja karnevaaliin on jo lupautunut osallistumaan runsas joukko elinkeinoelämän, ympäristöalan, sekä kulttuuri- ja vapaa-ajan toimijoita.

Mukana olevat toimijat:

Etelä-Karjalan Jätehuolto, Etelä-Karjalan Martat ry/Kestävästi Kaakossa-hanke Etelä-Karjalan pelastuslaitos, Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiö/Saimaa Geopark, Hyötyhalli/EKTA Ry, Innalanmäen tila, KaaKau, Kaupunkipyörät, Lappeenrannan Energia, Lappeenrannan infrarakentaminen, Lappeenrannan kaupunkisuunnittelu, Liikuntatoimen ohjauspalvelut, Luonnosuojeluliitto ja VieKas-hanke, LUT Junior University,  Onnenhevoset Oy, Original Sokos Hotel Lappee, Piristäjät Lappeenranta, Pyöräliike Varustamo, Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy ja Saimaan vesiensuojeluyhdistys ry, Saimaarium, Saimaan ympäristö- ja tiedekasvatuksen tuki ry, UPM Kaukas, Lappeenrannan seudun ympäristötoimi, Greenreality Network, kaupungin Greenreality-palvelut, kahvio Lappeenrannan Castillalta, PEPO-makkaranpaistopiste, Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset/Ruokahukka ruotuun, katse vesistöihin -hanke, Saimaan mediakeskus/ Innokas -verkoston ohjelmointi- ja robotiikkatoiminta.

Ohjelma

10:00 Aloitusjuonto

10:10 Alkujumppa, Liikuntatoimi

10:30 Taikuri Kristian Backman        

11:00 Tanssistudio TwoStep

11:30 Sirkusesitys, Taidekoulu Estradi

12:00 Oscar El Husseini & Tulenarka

13:00 Lauluja Cabaret-musikaalista, Lpr teatteri

13:30 Tanssistudio TwoStep

14:00 Taukojumppa, Liikuntatoimi

14:20 Taikuri Kristian Backman

15:00 Oscar El Husseini & Tulenarka

16:00 Sirkusesitys, Taidekoulu Estradi

16:30 Tanssistudio TwoStep

17:00 Oscar El Husseini & Tulenarka

 

Viime vuoden karnevaalin tunnelmia:
 

Greenreality on vihreää tulevaisuutta luova ajattelu- ja toimintamalli, johon me Lappeenrannassa sitoudumme. Se on ekologista ajattelua, vihreää tietoa, vastuullisia valintoja ja ennen kaikkea tekoja kestävän huomisen puolesta.