Etelä-Karjalan energianeuvonta (ENNE) | Greenreality

Etelä-Karjalan energianeuvonta (ENNE)

Etelä-Karjalan energianeuvonta (ENNE) on osa Lappeenrannan Greenreality-palvelut toimintaa. Koko Etelä-Karjalan alueelle tarjottava energianeuvonta myötäilee pääosin Motivan kuluttajien energianeuvontaa.

Energianeuvontaa asukkaille

Energianeuvonta tarjoaa maakunnan asukkaille ohjeita muun muassa asumiseen, liikkumiseen ja lämmitystapavalintoihin liittyen. Neuvonnan painotuksessa huomioidaan vuodenaika. Kylmänä kautena pääpaino on lämpökameroissa, joiden avulla voi selvittää rakennuksen lämpövuotoja. Syksyisin sen sijaan painotetaan valaistuksen merkitystä energiankulutuksessa.

Lainaamme maksutta kahta lämpökameraa lämpövuotojen selvittämiseen. Ennen kuvausta kannattaa tutustua ennakkomateriaaliin, sillä se nopeuttaa kuvauksen aloittamista. Kamerat varataan soittamalla, sähköpostitse tai paikan päällä käymällä. Lainauksen yhteydessä annetaan opastus kameran käyttöön.

1/2021-5/2021 energianeuvonta keskittyy erityisesti Taloyhtiöihin. Taloyhtiöiden energiatehokkuudesta lisätietoa löytyy Motivan sivuilta.

Energianeuvonnan voi myös tilata esiintymään tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Esityksen / osallistumisen sisältö sovitaan tapauskohtaisesti.

Ota yhteyttä!

Ville Reinikainen                                Lämpökameran lainaus
Projektipäällikkö                                   Villimiehenkatu 1
ville.reinikainen@lappeenranta.fi      53100 Lappeenranta
040 593 1403                                         (05) 616 2220
                                                                 winkki@lappeenranta.fi

Tanja Nyholm
Projektityöntekijä
tanja.nyholm@lappeenranta.fi
040 703 3366

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.