Energianeuvonta

Etelä-Karjalan energianeuvonta

Puolueeton Etelä-Karjalan Energianeuvonta (ENNE) on osa Lappeenrannan Greenreality-palvelut toimintaa. Energianeuvontaa on tarjolla asukkaille ja taloyhtiöille koko Etelä-Karjalan alueella. Energianeuvonta myötäilee pääosin Motivan kuluttajien energianeuvontaa.

Kaksi ihmistä toimistossa. Heistä toisen selkä on kameraan päin. Toisella ihmisellä on hymy kasvoillaan.

Puolueetonta energianeuvontaa asukkaille ja taloyhtiöille

Energianeuvonta tarjoaa maakunnan asukkaille ja taloyhtioille ohjeita energiatehokkaaseen asumiseen, liikkumiseen ja lämmitystapavalintoihin liittyen. Neuvonnan painotuksessa huomioidaan vuodenaika. Kylmänä kautena pääpaino on lämpökameroissa, joiden avulla voi selvittää rakennuksen lämpövuotoja. Kesällä taas painotetaan aurinkoenergian mahdollisuuksia ja syksyisin valaistuksen merkitystä energiankulutuksessa.

Lainaamme maksutta kahta lämpökameraa lämpövuotojen selvittämiseen. Ennen kuvausta kannattaa tutustua ennakkomateriaaliin, sillä se nopeuttaa kuvauksen aloittamista. Kamerat lainataan Lappeenrannan kaupungintalon Winkistä tai Imatran kaupungintalon asiakaspalvelusta. Kameroiden mukana selkeät ohjeet esimerkkikuvineen.

Energianeuvonnan voi myös tilata esiintymään tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Esityksen / osallistumisen sisältö sovitaan tapauskohtaisesti.

Ota yhteyttä!

Tanja Nyholm (lomalla 1.7.-28.7.)
tanja.nyholm@lappeenranta.fi
040 703 3366

Matti Pylkkö (lomalla 1.7.-4.8.)
matti.pylkko@lappeenranta.fi
040 759 6692

Juuso Mursu (lomalla 8.7.-21.7.)
juuso.mursu@lappeenranta.fi
040 662 3065

 

Lämpökameran lainaus
Lappeenrannan kaupungintalon Winkistä 05 616 2220 ja
Imatran kaupungintalon asiakaspalvelusta 020 617 2253