Etelä-Karjalan energianeuvonta

Puolueeton Etelä-Karjalan energianeuvonta (ENNE) on osa Lappeenrannan Greenreality-palvelut toimintaa. Energianeuvonta on tarjolla yrityksille ja yhteisöille koko Etelä-Karjalan alueella.

Kaksi ihmistä toimistossa. Heistä toisen selkä on kameraan päin. Toisella ihmisellä on hymy kasvoillaan.

Puolueeton energianeuvonta yrityksille ja kunnille

Neuvonnan pääpainona kunnan ja PK-sektorin osalta ovat energiatehokkuussopimukset, katselmustoiminta ja energiatukimahdollisuudet.

Energian tehokas käyttö on järkevää ja vastuullista toimintaa, jolla voidaan saavuttaa tuntuvia kustannussäästöjä sekä parantaa yrityksen kannattavuutta, kilpailukykyä ja mainetta.

Myös julkisen sektorin osalta energian tehokas käyttö kannattaa huomioida kaikilla osa-alueilla. Kiinteistöjen energianhallinta, energia- ja materiaalitehokkuuden huomiointi hankinnoissa sekä liikenne- ja yhdyskuntasuunnittelussa ovat askel kohti resurssitehokasta tulevaisuutta.

Lainaamme maksutta kahta lämpökameraa lämpövuotojen selvittämiseen. Ennen kuvausta kannattaa tutustua ennakkomateriaaliin, sillä se nopeuttaa kuvauksen aloittamista. Kamerat lainataan Lappeenrannan kaupungintalon Winkistä tai Imatran kaupungintalon asiakaspalvelusta. Kameroiden mukana selkeät ohjeet esimerkkikuvineen.

Energianeuvonnan voi myös tilata esiintymään tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Esityksen / osallistumisen sisältö sovitaan tapauskohtaisesti.

Ota yhteyttä!

Tanja Nyholm (lomalla 1.7.-28.7.)
tanja.nyholm@lappeenranta.fi
040 703 3366

Matti Pylkkö (lomalla 1.7.-4.8.)
matti.pylkko@lappeenranta.fi
040 759 6692

Juuso Mursu (lomalla 8.7.-21.7.)
juuso.mursu@lappeenranta.fi
040 662 3065

 

Lämpökameran lainaus
Lappeenrannan kaupungintalon Winkistä (05) 616 2220 ja
Imatran kaupungintalon asiakaspalvelusta 020 617 2253