Greenreality Networkin yhteiskehittämisalusta | Greenreality

Greenreality Networkin 
yhteiskehittämis-
alusta

 

Greenreality Networkin yhteiskehittämisalusta helpottaa ja tehostaa verkoston toimijoiden välistä yhteistyötä ja se on moderni tapa suunnitella ja edistää yhteisiä projekteja. Alustan kautta sinulla ja yritykselläsi on yhteys Solvedin yli 10 000 asiantuntijan verkostoon ja näin löydät myös Greenreality Networkin ulkopuolisia toimijoita ja yhteistyökumppaneja projekteihisi. 

Lisäksi Greenreality Networkin jäsenorganisaatiolla ja sen kaikilla asiantuntijoilla on Solvedin kautta mahdollisuus päästä mukaan muihin kansallisiin ja kansainvälisiin yhteistyö- ja projektimahdollisuuksiin.  

 

Rekisteröidy palveluun

 

Tee rekisteröimisen jälkeen lyhyt profiili itsestäsi ja pääset heti käyttämään alustaa GRN-foorumiin. Foorumista löytyy lisätietoa liittyen alustan käyttöön ja alustan tarjoamiin mahdollisuuksiin. Jos sinulla on kysymyksiä liittyen palveluun tai ongelmia kirjautumisen kanssa, ole yhteydessä admin@solved.fi.

 

Lappeenrannan kaupunki ja LUT-yliopisto tarjoavat Nopeat tiimit –hankkeen puitteissa yrityslähtöisiä yhteiskehittämiseen sopivia fasilitointipalveluita.
 

Lisätietoa: 
Markku Mäki-Hokkonen, Lappeenrannan kaupunki, p. 040 569 5515, markku.maki-hokkonen@lappeenranta.fi
Santtu Hulkkonen, Solved Oy,

 

 

 

Nopeat tiimit Greenreality-verkoston katalyyttinä -hanketta toteuttavat Lappeenrannan kaupunki ja LUT-yliopisto, ja sen päärahoitus tulee Euroopan aluekehitysrahastolta. 

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.