Karnevaali | Greenreality

Karnevaali

Greenreality-karnevaali 29.8.2019

Greenreality-karnevaali on maksuton koko perheen tapahtuma. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna 29.8.2019 klo 10- 18 kaupungin Avoimien ovien yhteydessä kaupungintalon edustalla, Kansalaistorilla. Tapahtumassa on paljon aktiviteetteja kaikenikäisille sekä runsaasti esityksiä!

Greenreality-karnevaali järjestettiin ensimmäistä kertaa vuosi sitten. Tapahtuman kokonaisyleisömääräksi arvioitiin noin 3 000 kävijää. Tapahtumassa vieraili mm. noin 400 kaupungin peruskoulujen oppilasta opettajineen. 

Greenreality-karnevaali on tänäkin vuonna herättänyt selvää kiinnostusta ja karnevaaliin on jo lupautunut osallistumaan runsas joukko elinkeinoelämän, ympäristöalan, sekä kulttuuri- ja vapaa-ajan toimijoita.

Mukana olevat toimijat:

Elektroway, Etelä-Karjalan jätehuolto, Etelä-karjalan Pelastuslaitos, Hyötyhalli/EKTA Ry, Karelian bites, Kaupunkipyörät, Lappeenrannan energia, Lappeenrannan kaupungin kaupunkisuunnittelu, Liikuntatoimen ohjauspalvelut, LUT Junior University, Martat / Kestävästi Kaakossa- hanke, Onnenhevoset Oy, Piristäjät Lappeenranta, Pyöräliike Varustamo, Original Sokos Hotel Lappee, Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy ja Saimaan vesiensuojeluyhdistys ry, Lappeenrannan seudun ympäristötoimi, Greenreality Network, kaupungin Greenreality-palvelu

Ohjelma

10:00 Aloitusjuonto

10:10 Alkujumppa, Liikuntatoimi

10:30 Taikuri Kristian Backman        

11:00 Tanssistudio TwoStep

11:30 Sirkusesitys, Taidekoulu Estradi

12:00 Oscar El Husseini & Tulenarka

13:30 Tanssistudio TwoStep

14:00 Taukojumppa, Liikuntatoimi

14:20 Taikuri Kristian Backman

15:00 Oscar El Husseini & Tulenarka

16:00 Sirkusesitys, Taidekoulu Estradi

16:30 Tanssistudio TwoStep

17:00 Oscar El Husseini & Tulenarka

 

Viime vuoden karnevaalin tunnelmia:
 

Greenreality on vihreää tulevaisuutta luova ajattelu- ja toimintamalli, johon me Lappeenrannassa sitoudumme. Se on ekologista ajattelua, vihreää tietoa, vastuullisia valintoja ja ennen kaikkea tekoja kestävän huomisen puolesta.

     

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.