Vesitornin valot sammuvat Earth Hourin merkiksi 24.3. | Greenreality

Vesitornin valot sammuvat Earth Hourin merkiksi 24.3.

13.03.2018

Vesitornin valot sammuvat Earth Hourin merkiksi 24.3. - haastamme yritykset mukaan!

Lappeenrannan Energia:

Earth Hour on WWF:n järjestämä maailman suurin ilmastotapahtuma, jota vietetään lauantaina 24. maaliskuuta kello 20.30–21.30. Tapahtuman aikana näytetään valomerkki ilmaston puolesta sammuttamalla turhat valot. Lappeenrannan Energia sammuttaa jälleen kerran julkisivuvalot tapahtuma-ajaksi kaupunkikeskustan maamerkistä, Lappeenrannan vesitornista.

Earth Hour on maailmanlaajuinen kampanja, jossa ihmiset ympäri maapalloa sammuttavat valonsa tunniksi samana päivänä.

Kampanja haluaa innostaa ihmisiä toimimaan itse maailman tulevaisuuden puolesta ja ilmastokriisin torjumiseksi. Earth Hourin tavoitteena on vaikuttaa maailman päättäjiin niin, että ilmastonmuutoksen torjunta otetaan tosissaan.

Tänäkin vuonna Earth Hourin teema liittyy vahvasti ruokaan ja sen vastuullisuuteen. Yritykset, kunnat ja muut yhteisöt voivat ottaa osaa Earth Houriin esimerkiksi järjestämällä oman Earth Hour -kynttiläillallisen tai muun teemaan sopivan tapahtuman. Lappeenrannan Energia haastaa yritykset ja jokaisen asiakkaan mukaan viettämään Earth Hour-tapahtumaa itselleen sopivalla tavalla:

”Osallistu tänä vuonna "Maailman suurin kynttiläillallinen" -teemaiseen tapahtumaan ja ilmoita siitä myös WWF:n kampanjasivuilla www.earthhour.fi. Kokeile sivuston ilmastoystävällisiä ruokareseptejä ja poimi vinkkejä sinulle sopivan Earth Hourin viettoon.”