Miljoona roskapussia 2024 - kampanjaviikonloppu

3.5.2024 12:00 - 3.5.2024 16:00

Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta

Lappeenrannan kaupunki on tänäkin vuonna mukana Ylen Miljoona roskapussia -kampanjassa. Miljoona roskapussia -kampanja alkaa 15.4. kello 9.00 ja päättyy Maailman ympäristöpäivänä 5.6. kello 20.00.

Lappeenrannan kaupunki haastaa sinut ja kaverisi, perheesi, työpaikkasi, yrityksesi, koulusi, oppilaitoksesi mukaan roskien keräämiseen. Roskien keräämiseen voi lähteä kuka vain yksin tai kerätä oman porukan mukaan.

Kampanjaviikonloppuna 3.-5.5.2024 kerätyt roskapussit saa viedä Lappeenrannan EKO-pisteille lajitteluastioiden viereen. Kaikkina muina aikoina kerääjä huolehtii itse roskista.

Perjantaina 3.5.2024 tapaat meidät kampanjateltalla kaupungintalon edustatorilla kello 12–16. Teltalta saa kannustusta, ohjeita ja roskapusseja.

Kerää roskat reitiltäsi. Roskapihtejä voi lainata pääkirjastosta. Käsineetkin riittävät suojaamaan käsiä. Pidä roskapussia aina mukanasi. Ota lapsetkin mukaan roskaretkelle!

Ilmoita keräämäsi roskapussien määrä Ylen Miljoona roskapussia -kampanjasivuille
Luvassa on siis yhteisen hyvän lisäksi todellinen kisa Suomen paikkakuntien välillä. Laskuri päivittyy kerran päivässä 15.4. kello 9 alkaen.

Lappeenrannan kaupungin oma jokakeväinen haastekampanja Matti Muovinen WANTED! on tietysti mukana valtakunnallisessa kampanjassa.

Haastekampanjan järjestävät Lappeenrannan kaupunki, WASU-hanke ja Lappeenrannan seudun ympäristötoimi. Mukana kampanjassa on Etelä-Karjalan jätehuoltoyhtiö EKJH Oy.

Tehdään yhdessä siisti juttu!