Sähköä luonnosta kestomagneettitekniikalla | Greenreality

Sähköä luonnosta kestomagneettitekniikalla

Tuuli, aurinko ja meren aallot ovat energialähteitä, joiden teho vaihtelee jatkuvasti. The Switchin uuden teknologian avulla energialähteiden tuottama muuttuvatehoinen energia pystytään muuttamaan tehokkaasti sähköksi ja tekemään uusiutuvan energian tuotannosta kannattavaa.

Maailman suurimmat tuuliturbiinit suunnitellaan ja rakennetaan The Switchin tehtailla.

Yrityksen ratkaisuja käytetään tuulivoimaloissa, laivoissa ja etenkin teollisuuden prosesseissa, jotka kuluttavat paljon sähköä, mutta joiden sähkönkulutus samalla vaihtelee.  Kestomagneettitekniikkaan perustuvat järjestelmät parantavat energiatehokkuutta vähentämällä energian kokonaiskulutusta ja pienentämällä päästöjä.

Osin lappeenrantalaiseen osaamiseen perustuva The Switch on rikkonut ennätyksiä erityisesti offshore- tuuliturbiinien suunnittelussa ja rakentamisessa. Yritys aloitti ennätystehtailun jo vuonna 2005 toimittamalla Norjan rannikolle maailman suurimman 3MW:n kestomagneettiteknologiaan pohjautuvan tuuligeneraattorin. Seuraava askel saavutettiin toimittamalla Kiinaan 5MW:n offshore-järjestelmä. Nyt yritys on saavuttanut jo jättiläisen rajat toimittamalla asiakkaalle 8 MW:n offshore-tuuliturbiinin generaattorin, joka kantaa maailman suurimman tuuliturbiinin titteliä. Nämä jättiläiset suunnitellaan ja kokoonpannaan The Switchin tehtailla Lappeenrannassa ja Vaasassa.

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.