Viestintä on kasvun keskiössä - Greenreality Networkin tilaisuus | Greenreality
Torstai, 10. kesäkuu 2021 - 14:00 - 16:00

Viestintä on kasvun keskiössä - Greenreality Networkin tilaisuus

Aika: 10.6.2021 klo 14-16

Paikka: Etätilaisuus Teamsissä, linkki lähetetään ilmoittautuneille

Ilmoittautumiset:  alla olevalla lomakkeella 9.6. mennessä

Tilaisuus on tarkoitettu verkoston jäsenyhteisöjen ja -yritysten henkilöstölle. Tilaisuuteen ovat tervetulleita niin viestinnän teemaryhmän jäsenet kuin myös kaikki muut viestinnästä kiinnostuneet.
 

Miten verkostomaisten toimijoiden yhteinen viestiminen tukee kaikkien osapuolten menestymistä? Mitä minä itse saan siitä, jos autan myös kaveria hänen tekemisissään?
 
Verkostotyössä keskeisessä roolissa ovat sisäinen ja ulkoinen viestintä. Tässä tilaisuudessa kehitämme molempia ja siten rakennamme parempaa tulevaisuutta kaikille jäsenillemme.
 
Viestintä on kaiken verkostomaisen tekemisen keskiössä. Se on itsessään tekemistä. Siksi sisäinen viestintä ja yhteinen verkostomainen tekeminen tukevat kaikkien kumppaneiden kasvua. Miten kaikki hyötyisivät yhdessä tekemisestä? Miten käyttää yhdessä olemassa olevia työkaluja? Näihin vastaus Viestintä on kasvun keskiössä -tilaisuudessa.

OHJELMA:

  • Emma Valtonen esittelee gradunsa tuloksina verkostossa tapahtuvaa yhteistyötä edistäviä ja haittaavia tekijöitä. Gradun aihe: Strateginen sitoutuminen organisaatioiden välisessä verkostossa: Case Greenreality Network (noin 30 min.)
     
  • Eetu Helminen Solvedilta kertoo verkostoviestinnästä ja pääsemme myös itse osallistumaan aiheen työstämiseen (noin 90 min.)
Rekisteröityminen: 
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Kuva CAPTCHA
Peruuta

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.