Yhdessätyöskentely etäaikana eli digital co-creation – mitä, miksi ja miten? | Greenreality
Keskiviikko, 20. toukokuu 2020 - 13:00 - 14:00

Yhdessätyöskentely etäaikana eli digital co-creation – mitä, miksi ja miten?

Tilaisuus on tarkoitettu Greenreality Network -jäsenorganisaatioiden henkilöstölle.
 

Tilaisuutta siirretty eteenpäin aiemmin ilmoitetusta ajankohdasta.

Lisätietoa:

Pia Adibe
Projektipäällikkö, Nopeat tiimit -hanke
LUT-yliopisto
pia.adibe@lut.fi
050 537 0456

Etätyöaikaan sopivien yhdessätyöskentelymallien kehittämiseen kannattaa satsata aikaa ja ajatusta. Tule mukaan kuulemaan tuoreita hyviä oppeja nopeiden asiantuntijatiimien työskentelystä!

Tilaisuus on tarkoitettu Greenreality Network-jäsenorganisaatioiden henkilöstölle.

Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 20.5.2020 klo 13-14 Teams-tilaisuutena (siirretty eteenpäivn aiemmin ilmoitetusta ajankohdasta). llmoittauduthan tilaisuuteen alla olevalla lomakkeella 19.5. mennessä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Professori Kirsimarja Blomqvist (LUT) alustaa digitaalisen yhteiskehittämisen tutkimuksestaan ja löydetyistä hyvistä käytännöistä. Mitä digitaalisella yhteiskehittämisellä tarkoitetaan, mitä hyötyä siitä on ja millaisia käytäntöjä onnistuneeseen toimintaan liittyy.

Case-esimerkkeinä Solvedin alustalla tehty Hiedanrannan kiertotalous-kaupunginosan suunnittelu sekä Covid-19 -tilanteeseen luotu ”Fast expert teams – estetään Suomea halvaantumasta” -asiantuntijaverkosto ja tiimit. Neljän viikon hankkeessa koottiin nopeasti yli 70 eri organisaation ja toimialan asiantuntijaa yhteen työstämään ja etsimään tapoja toimia täysin uudenlaisessa tilanteessa. Ainutlaatuista oli erityisen nopea organisoituminen sekä Howspace-alustalla tapahtunut ammattimainen fasilitointi, jonka avulla tilannekuva päivittyi ja  muovautui viikoittain ja jopa päivittäin.

Katso myös Kirsimarja Blomqvistin video

 

Tilaisuus järjestetään Nopeat tiimit -hankkeen puitteissa.Hanketta toteuttavat Lappeenrannan kaupunki ja LUT-yliopisto, ja sen päärahoitus tulee Euroopan aluekehitysrahastolta. 

Rekisteröityminen: 
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Kuva CAPTCHA
Peruuta

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.