Yritys – tule mukaan Circula-pelitapahtumaan! | Greenreality

Yritys – tule mukaan Circula-pelitapahtumaan!

Maanantai, 14. lokakuu 2019 - 8:30 - 13:00

Yritys – tule mukaan Circula-pelitapahtumaan!
 

Aika: 14.10.2019 klo 8.30 - 13.00
Paikka: Saimaan ammattiopisto Sampo, Armilankatu 40, Lappeenranta

Kiertotalous tarjoaa ratkaisuja kestävään liiketoimintaan. Lappeenrannassa järjestetään lokakuussa Circula Kiertotalous- ja yrittäjyyspeli, jossa opiskelijat ideoivat liiketoimintaa paikallisten yritysten ylijäämäresursseista.

Kiertotaloudessa liiketoiminta perustuu luonnonvarojen tehokkaaseen käyttöön: sen sijaan, että tuotamme jatkuvasti uutta, yritykset voivat hyödyntää toiminnassaan olemassa olevia raaka-aineita, tuotteita ja tiloja.

Circula-pelissä sukelletaan kiertotalouteen ja yrittäjyyteen. Lukion, ammattiopiston ja yläkoulun tiimit kilpailevat yritysideoilla, joissa ne hyödyntävät lappeenrantalaisten yritysten ylijäämäresursseja.

 

Mitä teidän toiminnastanne jää yli? Millä voisi olla vielä arvoa liiketoiminnassa?

Näin osallistut:

  • Tarjoa peliin yrityksellenne ylimääräistä resurssia – materiaalia, tavaraa tai tilaa. Kisatiimit ideoivat liiketoimintaa yritysten ylijäämäresurssien pohjalta.
  • Yrityksen edustaja esittelee ylijäämäresurssit tiimeille pelipäivän aamuna.
  • Tervetuloa kuuntelemaan finaaliin päässeiden tiimien pitchaukset klo 12-13! Kilpailun tuomaristoon kutsutaan jäseniä osallistuvista yrityksistä.

Mitä yrityksenne saa pelistä?

  • Ymmärrystä ja ideoita kiertotalouden liiketoimintamahdollisuuksista
  • Myönteistä näkyvyyttä kiertotalousteeman yhteydessä
  • Kontakteja oppilaitoksiin ja muihin sidosryhmiin

 

Circula Kiertotalous- ja yrittäjyyspelin on kehittänyt Suomen ympäristöopisto SYKLI yhteistyössä Nuori Yrittäjyys ry:n, Savon koulutuskuntayhtymä Sakkyn ja Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian kanssa. Tapahtuma järjestetään Sitran ja Circwaste-hankkeen rahoituksella.

 

Yhteystiedot:

Lappeenrannan kaupunki, Greenreality-palvelut, Terhi Jantunen, terhi.jantunen@lappeenranta.fi  (yritysten ilmoittautumiset)

Suomen Ympäristöopisto Sykli Oy, Heli-Maija Nevala, Koulutuspäällikkö, Kestävä kehitys ja johtaminen, heli-maija.nevala@sykli.fi

 

 

Pelitapahtuman järjestävät: