Galleria Pihatto | Greenreality

Galleria Pihatto

Galleria Lappeen pappilan miljöössä

Liittynyt kumppaniksi: 12.5.2020
Tavoitteet 12.5.2020 -:
-Jätteiden synnylle asetetaan ehkäisemistavoitteet. Vähennetään kertakäyttötuotteiden käyttöä ja siirrytään sähköiseen mainontaan. 
- Pakkausmateriaaleissa siirrytään ympäristöystävällisiin tuotteisiin.  
- Hankinnoissa korostetaan ympäristöprioriteetteja.  

Galleria Pihatto

Galleria Pihatto

Kestävien arvojen galleria

Galleria Pihatto on Lappeen pappilan miljöössä yhdistysmuodossa toimiva galleria, jonka avoin toimintamalli toivottaa kaikki tervetulleeksi mukaan. Galleria Pihatto järjestää näyttelyitä, tapahtumia ja tarjoaa tilojaan käyttöön. Galleria Pihaton toiminnasta vastaa Kulttuuri- ja taidetila ry

Galleria Pihatto kiinnittää Greenreality-kumppanina erityistä huomiota jätteiden käsittelyyn. Kaikkien jätteiden synnylle asetetaan ehkäisemistavoitteet ja kiinnitetään erityistä huomiota muovijätteen synnyn ehkäisemiseen. Lisäksi kertakäyttötuotteiden ja paperin määrää pyritään vähentämään siirtymällä julisteista sähköiseen mainontaan ja vähentämällä kertakäyttömukien käyttöä.

Hankinnoissa tullaan jatkossa korostamaan ympäristöprioriteetteja esimerkiksi hiilijalanjäljen, energiatehokkuuden ja päästöominaisuuksien kannalta. Tämä näkyy esimerkiksi siten, että pakkausmateriaaleissa siirrytään ympäristöystävällisiin ja kierrätettäviin tuotteisiin.

 

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.