Sisustus-lahjatavaraliike / ompelimo Eleonora | Greenreality

Sisustus-lahjatavaraliike / ompelimo Eleonora

Sisustus-lahjatavaraliike / ompelimo Eleonora

Sisustus-lahjatavaraliike / ompelimo Valtakadulla

Sisustus- ja lahjatavaraliike sekä ompelimo Eleonora sijaitsee Lappeenrannan ytimessä osoitteessa Valtakatu 38. Tästä tunnelmallisesta ja palvelevasta liikkeestä löytyy monipuolinen valikoima sisustus- ja lahjatavaroita sekä laaja valikoima erilaisia kortteja. Lisäksi yritys tarjoaa ammattitaitoiset ompelimopalvelut asiakkailleen.

Eleonorasta löytyy laadukkaita ja ajattomia sisustus- ja lahjatavaroita, jotka kestävät aikaa ja tuovat pitkään iloa lahjan saajalle. Kertakäyttökulttuurin sijaan asiakkaat voivat panostaa ostamalla mm. pientuottajien persoonallisia ja laadukkaita tuotteita.

Eleonora haluaa panostaa hyvään valikoimaa ja etenkin lähialueelta tuleviin tuotteisiin. Ompelimopalvelu niin ikään edistää ekologisuutta etenkin vaatteiden käyttöikää pidentämällä, sillä liikkeessä tehdään paljon vaatteiden korjaus- ja muokkaustöitä.

Greenreality-kumppanuuden myötä yrityksessä kiinnitetään entistä enemmän huomiota jätteiden lajitteluun sekä jätemäärän pienentämiseen. Myös energiansäästöön kiinnitetään aktiivisesti huomiota ja pyritään viemään toimintaa yhä enemmän ympäristöystävällisempään suuntaan. Greenreality-kumppanina yrityksen tavoitteena on aloittaa muovin kierrättäminen ja pyrkiä vähentämään muovin käyttöä pakkausmateriaaleissa. Sähkönkulutusta vähennetään esimerkiksi pakastimen säännöllisellä sulattamisella ja asiakkaille tiedotetaan aktiivisesti ympäristöystävällisistä toimintatavoista ja valinnoista.

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.