Mai-Art Oy | Greenreality

Mai-Art Oy

Ympäristötietoinen taide- ja kehystysliike

Liittynyt kumppaniksi: 7.1.2020
Tavoitteet 7.1.2020 -:
- Jätteiden lajittelua päivitetään ja tarkennetaan. 
- Kertakäyttöisten tuotteiden minimointi. 
- Pakkausmateriaaleihin kiinnitetään huomiota muovin vähentämisellä ja uusiokäytöllä. 

Mai-Art Oy

Mai-Art Oy

Jätteiden käsittelyn ja pakkausmateriaalien avulla ekologisempaa taidetta

Mai-Art Oy on taide- ja kehystysliike Lappeenrannassa. Yritykseltä löytyy laaja valikoima suomalaisten ja ulkomaalaisten taiteilijoiden töitä. Mai-Artilla on laaja valikoima kehysmalleja, joiden valinnassa ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään. Mai-Artilta löydät myös monipuolisen taiteilijatarvikkeiden valikoiman.

Greenreality-kumppanina Mai-Art sitoutuu tehostamaan jätteiden lajittelua uusilla jäteastioilla ja selvillä merkinnöillä sekä tarkentamalla erilaisten jätejakeiden lajittelua. Mai-Art myös vähentää kertakäyttöisten tuotteiden käyttöä ja päivittää pakkausmateriaaleja minimoimalla muovipussien käyttöä ottamalla paperipussit käyttöön sekä uusiokäyttämällä pakkausmateriaaleja.

Eroon muovipusseista ja tarkempaa lajittelua

Mai-Art on vajaan kolmen kuukauden kumppanuuden aikana ehtinyt päästä hyvään vauhtiin tavoitteidensa toteuttamisessa. Muovipusseista on suurimmalta osin luovuttu ja korvattu paperipusseilla. Muovin käyttämistä on pyritty muutoinkin välttämään yrityksen toiminnassa. Jätteiden lajittelua on tarkennettu huomattavasti, sillä nykyään kaikille syntyville jätejakeille on olemassa omat jäteastiat. Yrityksen kahvikoneesta löytyy vielä kertakäyttöisiä mukeja, mutta niiden määrää pyritään vähentämään tarjoamalla asiakkaille vaihtoehtoisesti käytettäväksi pestäviä posliinimukeja.

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.