Lappeenranta Spa | Greenreality

Lappeenranta Spa

Nykyaikaistamalla tekniikkaa ympäristöystävällisempään toimintaan

 

Lappeenranta Spa

Perinteikäs kylpylä Saimaan rannalla

Lappeenranta Spa, entinen Lappeenrannan kylpylä, on jo vuodesta 1870 lähtien Lappeenrannassa toiminut kylpylä, joka on vakiinnuttanut asemansa osana Lappeenrannan maisemaa ja kulttuuria.  Lappeenranta Spa tarjoaa monipuoliset hyvän olon palvelut, kuten altaat, saunat, ryhmäliikuntatunnit, hoitopalvelut ja majoituspalvelut.

Lappeenranta Spa sitoutuu Greenreality-kumppanina panostamaan energiatehokkaisiin laitteisiin uusia laitteita hankkiessa, sekä nykyaikaistamaan yrityksen valaistuksen. Lappeenranta Spa pyrkii parantamaan yhteistyötä vuokranantajan ja vuokralaisen välillä. Tavoitteena parantaa yrityksen energiankulutusta ja sen seurantaa, sekä korjaavien toimenpiteiden täytäntöönpanoa.

Parannusta energiankulutukseen ja lajitteluun

Lappeenranta Spassa elämä on neljän kuukauden kumppanuuden jälkeen pysynyt pääasiallisesti entisenlaisena, mutta Greenreality-kumppanuus on tuonut oman säväyksensä toimintaan. Energiankulutukseen kiinnitetään nykyään enemmän huomiota ja jätejakeiden lajittelu on parantunut selvästi.

Myös viestintäyhteydet ovat parantuneet, mikä helpottaa asioiden hoitamista ja eteenpäin viemistä. Vuokrasuhde on monesti tavoitteiden hidasteena, sillä kaikkia toimenpiteitä ei voi tehdä ilman vuokranantajan lupaa ja yhteistyötä vuokranantajan kanssa, eikä kaikkeen ole välttämättä mahdollisuuksiakaan. Vuokranantajalla on kuitenkin halua uudistaa rakennusta ja vuokralaisen toiveet ovat tulleet kuulluksi ja tarpeet huomioiduksi.

”Greenreality-kumppanuus on kokonaisuudessaan ollut hyvin silmiä avaava kokemus, joka vie toimintaa ympäristöystävällisempään suuntaan.”

-Jani Inna, Lappeenranta Spa

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.