Roxia | Greenreality

Roxialle on myönnetty ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti.

Roxia

Roxia

Roxia

Energiatehokkuutta prosesseja analysoimalla

ROXIAN ENERGIATEHOKKAAT RATKAISUT ON TEHTY KESTÄMÄÄN ÄÄRIMMÄISISSÄ OLOSUHTEISSA. ELINKAARI- JA ENERGIATEHOKKUUS MAKSIMOIDAAN JO LAITTEIDEN VALMISTUSVAIHEESSA.

Roxialla on laaja valikoima tuotteita ja palveluita prosessiteollisuudelle, erityisesti kaivos- kemian-, energia- ja ympäristöteollisuuden aloille. Olemme erikoistuneet vedenpoistoon, teollisuusautomaatioon sekä ympäristöteknologian ratkaisuihin.

IIoT-ratkaisumme soveltuvat esimerkiksi prosessiautomaatioon ja laitosten kunnonvalvontaan sekä laajentavat tuotteidemme seuranta- ja analysointimahdollisuuksia. Digitaalisten palveluiden avulla pystytään optimoimaan tuotantoa ja parantamaan laitosten energiatehokkuutta. Roxian Ympäristöratkaisut-tuotelinja laajentaa valikoimaamme myös vesien ja lietteiden käsittelyyn.

Tarjoamme prosesseja, joilla pyritään tuottamaan säästöjä jäte- ja prosessinesteiden käsittelyssä, edistäen samalla turvallisuutta. Roxia tukee asiakkaidensa liiketoimintaa ratkaisuilla, jotka kestävät hyvinkin vaativia olosuhteita. Tuotteemme
ovat tunnettuja korkeasta suorituskyvystä ja energiatehokkuudesta sekä kestävyydestä. Roxian ratkaisut säästävät merkittävästi sekä käyttö- ja huoltokustannuksia, että logistiikan, varaosatarpeen ja romutuksen aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Roxialle on myönnetty ISO 9001:2015 laatusertifikaatti.

 

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.