Lappeenrannan Yritystila | Greenreality

Rakennusten ympäristökuormituksen vähentäminen on monen tekijän summa.

Lappeenrannan Yritystila Oy

Lappeenrannan Yritystila

Lappeenrannan Yritystila Oy

Yritystila vähentää kiinteistömenoja kestävän kehityksen keinoin

YRITYSTILA ON YKSI ETELÄ-KARJALAN JOHTAVISTA TOIMITILAYHTIÖISTÄ, JOKA TARJOAA ASIAKKAILLEEN TERVEELLISIÄ JA TURVALLISIA TOIMITILOJA.

Kiinteistöliiketoiminnassa tiedolla johtaminen ja digitaalisuuden hyödyntäminen kasvaa. Hyödynnämme IoT-tekniikkaa kiinteistöjemme ylläpidossa.

Lappeenrannan Yritystila Oy omistaa yhteensä yli 74 000 m2 erilaisia toimitiloja ja hallinnoi lukuisia Lappeenrannan kaupungin omistamia toimitiloja. Yksi kiinteistöjen suurimmista menoeristä on energia.

– Seuraamme kulutusta ja olosuhteita erilaisten muuttujien avulla. Muuttujien on oltava sellaisia, että mittaustulokset voidaan muuttaa euroiksi ja paremmiksi toimintaympäristöiksi, sanoo kiinteistöjohtaja Timo Hämäläinen.

Talotekniikka- ja olosuhdemittausohjelmien avulla seurataan muun muassa lämmitystä, valaistusta, sisäilman lämpötilaa ja laatua sekä kiinteistöjen melutasoa. Samalla saadaan selville kiinteistöjen hiilijalanjälkeen, ekologiseen jalanjälkeen, materiaalihäviöihin ja vuokralaisten hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä.

Toimenpiteillä pyritään myös oleellisesti parantamaan toimitilojen käytettävyyttä sekä viihtyisyyttä.

 Yritystila toimii omistajansa Lappeenrannan kaupungin 2021-2030 ilmasto-ohjelman  mukaisesti, jonka  päämääränä on toteuttaa Lappeenrannan kaupungin hiilineutraaliustavoite vuoteen 2030 mennessä.

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.