Wimao | Greenreality

Kierrätysteknologiaa ja ekologisia tuotteita 

Wimao Oy

Wimao

Wimao Oy

Me muutamme kierrätykseen kelpaamattoman muovijätteen kierrätettäväksi

JOKAINEN WIMAO-TEKNOLOGIALLA VALMISTETTU TUOTE SÄÄSTÄÄ 1–4 KERTAA PAINONSA VERRAN HIILIDIOKSIDIPÄÄSTÖJÄ

Wimao Oy on teknologian toimittaja sekalaisen muovijätteen ja muiden vaikeasti kierrätettävien materiaalien kierrätykseen. Ainutlaatuisen patentoidun teknologiamme avulla voidaan kierrättää raaka-aineita, joiden hyödyntäminen muilla teknologioilla on vaikeaa tai jopa mahdotonta. Wimaon teknologia sopii hyvin esimerkiksi sekalaiselle muovijätteelle, tekstiileille ja erilaisille kuitumateriaaleille, jotka yleensä päätyvät poltettaviksi tai kaatopaikalle. Teknologiamme sallii myös materiaalien yhdistämisen, pitoisuusvaihtelut ja epäpuhtaudet, mikä yksinkertaistaa raaka-aineiden lajittelua ja esikäsittelyä.

Ensimmäinen tuotantolaitos Lappeenrannassa oli tuotantovalmiudessa vuonna 2019. Uusi, suurempi tuotantolaitos valmistuu Riihimäelle vuonna 2021.

Laaja valikoima komposiittituotteita

Wimaon teknologian avulla kierrätetty sekalainen muovijäte voidaan muuntaa ekologisiksi komposiittituotteiksi. Teknologia mahdollistaa monipuoliset muotoilumahdollisuudet lopputuotteille. Teknologiamme avulla valmistetut tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja vähentävät sekä jätteen että hiilidioksidipäästöjen määrää. Tuotteita voidaan käyttää korvaamaan olemassa olevia tuotteita tai komponentteja, jotka on valmistettu muovista, puusta, metallista, lasikuidusta, kivestä tai betonista.

Wimaon liiketoimintaan kuuluvat kierrätysteknologian projektitoimitukset ja lisensointi. Kierrätysteknologian toimitukseen sisältyy kaikki prosessissa tarvittavat laitteet raaka-aineen käsittelystä käyttövalmiin tuotteen valmistukseen. Kestävän kehityksen mukaisella teknologialla on hyvin pieni vesi- ja hiilijalanjälki. Wimao toimittaa laadukkaat ja automatisoidut tuotantolinjat sekalaisen muovijätteen kierrätykseen. Tuotantolinjan takaisinmaksuaika on noin kolme vuotta.

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.