Metso Outotec | Greenreality

Hiilijalanjäljen vastakohta on Metso Outotecin kädenjälki.

Metso Outotec Oyj

Metso Outotec

Metso Outotec

Kestävän kehityksen globaali edelläkävijä

METSO OUTOTEC KEHITTÄÄ EDISTYKSELLISTÄ TEKNOLOGIAA JA PALVELUJA MAAPALLON LUONNONVAROJEN HYÖDYNTÄMISEEN. YHTIÖN LIIKETOIMINNAN YDIN ON KESTÄVÄ KEHITYS.

Maailman johtava mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittaja, Metso Outotec, on vuosikymmenten ajan kehittänyt uraauurtavia teknologioita. Alun perin kaivos- ja metallurgisen teollisuuden tarpeisiin kehitettyä osaamista on sittemmin laajennettu teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.

Tuotteillaan ja palveluillaan Metso Outotec auttaa asiakkaitaan vastaamaan jatkuvasti tiukentuviin ympäristötehokkuuden, työsuojelun ja yhteiskunnan vaatimuksiin.

Teollisten prosessi- ja jätevesien käsittelyyn kehitettyjen ratkaisujen avulla teollisuuden kiertovedet ja poistovedet puhdistetaan joko prosessin vaatimusten tai ympäristösäädösten mukaisiksi. Samalla vesien kierrätys tehostuu, ja veden ja energian kulutus sekä päästöt pienenevät.

– Tutkimus- ja kehitystoimintamme tavoitteena on kehittää resurssitehokkaita teknologioita ja erilaisia palveluja ml. pitkäkestoiset käyttö- ja kunnossapitopalvelut teollisuuslaitosten ja prosessien elinkaaren kaikkiin vaiheisiin, jotka vähentävät ympäristön ja koko maapallon kuormitusta, sanoo johtaja Janne Kauppi Metso Outotecin Lappeenrannan yksiköstä.

Metso Outotec on myös yksi Etelä-Karjalan veturiyrityksistä. Yhtiön Lappeenrannan yksikössä toimivat suodattimiin liittyvä vedenpoistoliiketoiminta ja palveluliiketoiminta.
Uusi tutkimus- ja teknologiakeskus avattiin Lappeenrannassa vuonna 2015.

– Haluamme on olla mukana kestävää kehitystä edistävässä maakunnallisessa verkostossa. Pystymme toimimaan pienempien yritysten sparraajana eivätkä yhteiset hankkeetkaan ole pois suljettuja, sanoo Kauppi.

Tilaa uutiskirje

ja pysyt kartalla tulevaisuuden vihreän teknologian kehityksestä ja Greenreality Networkin kuulumisista sekä
saat tietoa kestävän arjen asioista.